aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠογιέτ: «Οι πρώτες μου μέρες στην Εθνική Ελλάδας ήταν από τις πιο έντονες της καριέρας...

Πογιέτ: «Οι πρώτες μου μέρες στην Εθνική Ελλάδας ήταν από τις πιο έντονες της καριέρας μου»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε στο Radio Marca για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και για τις έντονες πρώτες μέρες της νέας του δουλειάς.

Με αφορμή το παιχνίδι της Τσέλσι εναντίον της Ρεάλ για τους «8» του Champions League, ως άλλοτε χαφ της λονδρέζικης ομάδας, ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε στο Radio Marca και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μαθαίνω γρήγορα. Υπήρχαν παίκτες που ήξερα ήδη από την εποχή μου στην ΑΕΚ. Παρακολουθώ πολύ ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνουμε πολύ αναλυτική δουλειά και παρακολουθώ πολλά παιχνίδια. Πρέπει να είμαι σε όλα γιατί πολλά πράγματα συμβαίνουν την τελευταία στιγμή για τις κλήσεις. Οι πρώτες μέρες της προπόνησης ήταν οι πιο έντονες της καριέρας μου χωρίς αμφιβολία. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος με την εθνική ομάδα είναι πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση διότι από το 2014 η Ελλάδα έχει δεν προκριθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ο πρώτος στόχος είναι το UEFA Nations League».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ