aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠογιέτ για το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδος: «Δέσμευση και επιθυμία για τη νίκη»!

Πογιέτ για το νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδος: «Δέσμευση και επιθυμία για τη νίκη»!

Τις βάσεις πάνω στις οποίες θέλει να χτίσει την Εθνική Ελλάδος ενόψει του Nations League περιέγραψε ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ με αφορμή το φιλικό με την Ρουμανία! Ο Πογιέτ είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό Ρουμανία – Ελλάδα (Παρασκευή, 20.15) για:

Το ντεμπούτο του: Καλησπέρα σε όλους. Νιώθω πως ήθελα λίγες ακόμα μέρες. Λίγο παραπάνω χρόνο με την ομάδα. Ελπίζω να δούμε ένα καλό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες αύριο. Και εγώ και ο συνάδελφός μου στη Ρουμανία είμαστε νέοι.

Τις οδηγίες του: Προσπαθήσαμε να είμαστε σαφείς στα παιδιά. Στις οδηγίες μας.

Το τι θέλει: Δέσμευση, επιθυμία για τη νίκη και να εφαρμόσουμε τα βασικά που έχουμε πει έως τώρα και που θα αποτελέσουν και τη βάση μας για το μέλλον. Τρία πράγματα θέλουμε δηλαδή.

Τον Ιορντανέσκου: Μιλάμε μέσα στην ομάδα και για αυτόν και για τον πατέρα του. Και αυτός αναλύει εμάς. Δεν είχε και αυτός αρκετό χρόνο. Ίσως να έχει πιο μεγάλη πίεση. Όμως και οι δύο θέλουμε να πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Τον Πετρέσκου: Ναι έχουμε μιλήσει. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Είχαμε βρεθεί σε ένα φιλικό στην Κύπρο. Έχω μόνο καλές σκέψεις για τον Πετρέσκου.

Τον σχηματισμό του: Ένα σύστημα χρησιμοποιώ και έχω στο μυαλό μου. Ξέρω όμως πως και ο αντίπαλος προπονητής θα έχει παρακολουθήσει την τακτική μου.

Τον Μιτρίτσα: Γνωρίζουμε συνολικά τους παίκτες της Ρουμανίας. Τον έναν στην ελληνική Λίγκα τον έχω δει και ζωντανά.

Τη Ρουμανία και τον Λουτσέσκου και εάν μίλησε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ: Δεν έχουμε μιλήσει. Μπορεί να είναι φιλικό το παιχνίδι αλλά και οι 2 προπονητές ξεκινάμε από το μηδέν. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι αν και φιλικό.

Το τι επιζητά και τον κορυφαίο Ρουμάνο παίκτη: Ως άνθρωπος του αθλητισμού πάντα έχω στο μυαλό μου τη νίκη. Θέλω όμως να δω κάποια πράγματα. Από τον πάγκο θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δω και κάποια πράγματα από την προπόνηση. Και κάποια πράγματα που προετοιμάζουμε ενόψει Nations League. Ο καλύτερος Ρουμάνος παίκτης είναι ο Νταν Πετρέσκου (γελάει επειδή είναι φίλος του).

Ο Βλαχοδήμος από την άλλη επισήμανε ανάμεσα στα άλλα για:

Το ματς: Εμείς πάντα πάμε για τη νίκη. Το ποιος είναι φαβορί θα το αποφασίσει άλλος. Θα το δούνε άλλοι. Εμείς πηγαίνουμε για να νικήσουμε σε κάθε αγώνα. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας, τη νίκη.

Το εάν φοβάται κάποιον παίκτη της Ρουμανίας: Πρέπει να σεβαστούμε τον καθένα στο γήπεδο. Να μην φοβόμαστε. Να πιστεύουμε σε εμάς και στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ