aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠογέτ: «Περιμένουμε ένα ντέρμπι, υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη»

Πογέτ: «Περιμένουμε ένα ντέρμπι, υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη»

Τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Εθνική Ελλάδας τα δυο τελευταία παιχνίδια στο Nations League -παρόλο που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση- υπογράμμισε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ενόψει του αγώνα με την Κύπρο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας τόνισε ότι πριν τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Euro, υπάρχει ο βραχυπρόθεσμος της ανόδου της ομάδας στο ranking.

Συγκεκριμένα είπε ο Ουρουγουανός

Για ότι έχει αντιμετωπίσει τον Κετσπάγια ως ποδοσφαιριστής: «Ήταν άτυχος ο Κετσπάγια τότε, γιατί έπαιζε στην ομάδα που έχασε. Ανυπομονώ να τον δω αύριο. Έχουμε και κοινό παρελθόν λόγω της ΑΕΚ, όπου προπονήσαμε και οι δύο. Αύριο όλα είναι στα χέρια των παικτών και θα δώσουν το 100%».

Για το πώς προσπαθεί να δώσει έξτρα κίνητρο στους παίκτες του: «Προσπαθώ συνέχεια να είναι οι παίκτες μου συγκεντρωμένοι σε έναν στόχο. Τον Ιούνιο ήταν η πρώτη θέση και ήρθε. Αυτή την στιγμή είναι να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια για να ανέβουμε στο ranking, μετά να προκριθούμε στο EURO. Περιμένουμε ένα ντέρμπι αύριο και έχουν νέο προπονητή, οπότε δεν γνωρίζουμε πως θα παίξουν».

Για τον τρόπο προσέγγιση του παιχνιδιού: «Δεν θα σας πω και πολλά, απλά το θέμα είναι πως προσπαθούμε να επικεντρωθούμε στον αντίπαλό μας. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη νέα ομάδα της Κύπρου και προσπαθούμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι κάνουμε. Δεν επικεντρώνομαι στους παίκτες που λείπουν, αλλά σε αυτούς που έχω».

Για το αν υπάρχει στόχος: «Είναι στόχος για εμάς να βελτιώνεται η ομάδα και αυτό είναι ένα καλό τεστ για το μέλλον. Να υπάρχει πάθος και επιθυμία για νίκη. Είχαμε μία εξαιρετική προετοιμασία και να δείξει η ομάδα πως μπορεί να ανταποκριθεί σε ό,τι και να βρει απέναντί της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ