aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠογέτ: «Πάμε για την απευθείας πρόκριση, μόνο νίκη με Γιβραλτάρ»

Πογέτ: «Πάμε για την απευθείας πρόκριση, μόνο νίκη με Γιβραλτάρ»

Τον… τόνο ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 και την παρουσία της Ελλάδας στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, έδωσε σήμερα (20/03) ο Γκουστάβο Πογέτ.

Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής να σημειώνει στις δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου ότι στόχος είναι η απευθείας πρόκριση!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πογέτ:

Για την διαδικασία των προκριματικών: «Τα παιδιά έχουν έρθει με αυτοπεποίθηση γιατί καταφέραμε τον στόχο μας στην προηγούμενη διοργάνωση (σ.σ. το Nations League). Τώρα ξέρουμε ότι είναι δύσκολος ο στόχος μας απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Θέλουμε να έχουμε στο μυαλό μας ότι πάμε για την απευθείας πρόκριση και όχι για πρόκριση μέσω μπαράζ».

Για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ: «Αν θέλουμε να προκριθούμε πρέπει να κερδίσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε αυτό το παιχνίδι, το να μην κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη: «Τον ήξερα τον Κώστα Φορτούνη, ήξερα την ποιότητα του ως ποδοσφαιριστής, ήξερα για τους τραυματισμούς του. Ουσιαστικά τον περιμέναμε να έρθει, ήταν το σωστό ταιμινγκ. Θέλω να μιλήσω μαζί τους να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Περιμένω να δω τα παιδιά πως θα ενσωματωθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ