aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠογέτ για Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σιόβα: «Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους»

Πογέτ για Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Σιόβα: «Η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους»

Ξεκάθαρο μήνυμα επιστροφής στους Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Δημήτρη Σιόβα έστειλε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίας του στον πάγκο της ΕΘνιλής Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε πως η πόρτα είναι ανοιχτή για όλους, έστειλε μήνυμα ενώτητας, ανέφερε πως όλα θα ξεκινήσουν από το… μηδέν, ενώ πρόσθεσε πως ήρθε για να κερδίζει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει στο παρελθόν. Δεν τους έχω μιλήσει, αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο. Ξεκινάμε από το μηδέν. Μία νέα αρχή για να εκπροσωπήσουμε την χώρα. Οχι τους συλλόγους. Αν είμαστε ενωμένοι η πόρτα είναι ανοιχτή για κάθε ποδοσφαιριστή που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Δεν υπάρχουν τιμωρίες. Ξέρω τον Σιόβα προσωπικά οπότε θα είναι εύκολο το τηλεφώνημά μου μαζί του», ανέφερε αρχικά.

«Ευχαριστώ την διοίκηση της ΕΠΟ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Είχα υπέροχη περίοδο την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ως προπονητής και είναι τιμή να δουλέψω για την εθνική. Θα δουλέψω σκληρά για να έρθουν οι επιτυχίες και πάλι στην ομάδα. Πιστεύω στην ποιότητα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Παρακολουθώ τους παίκτες από τότε που πέρασα την πρώτη μου προπονητική θητεία εδώ. Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί θα φέρουμε τις επιτυχίες που θέλουμε. Κάνουμε μία νέα αρχή, από το μηδέν», δήλωσε ο Πογέτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ