aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ«Πιθανότατα με ίδια ενδεκάδα η Ελλάδα, σημείο-κλειδί ο έλεγχος του κέντρου»

«Πιθανότατα με ίδια ενδεκάδα η Ελλάδα, σημείο-κλειδί ο έλεγχος του κέντρου»

Τα τελευταία νέα της Εθνικής ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Γεωργία ανέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μιλώντας στη Βαλεντίνα Νικολακοπούλου, τόνισε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει πιθανότητα την ίδια ενδεκάδα με εκείνη που επέλεξε για το ματς με το Καζακστάν στην OPAP Arena. Υπενθυμίζεται ότι ο Ουρουγουανός τεχνικός ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη τους Βλαχοδήμο – Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα – Κουρμπέλης, Μάνταλο, Μπακασέτα – Μασούρα, Πέλκα, Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα, ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Τιφλίδα, τόνισε ότι κομβικό στοιχείο για τη γαλανόλευκη θα είναι να επιβάλλει τον ρυθμό της στο συγκεκριμένοι ματς και να μην δώσει περιθώρια στους γηπεδούχους να κάνουν τη ζημιά. «Σημείο-κλειδί θα είναι ο έλεγχος της μεσαίας γραμμής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η προπόνηση της Εθνικής ολοκληρώθηκε δίχως να σημειωθεί κάποιο απρόοπτο, ενώ το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό, καθώς ο έμπειρος τεχνικός ήθελε να αποφορτίσει τους διεθνείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ