aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠέλκας: «Είμαστε κοντά στο να φέρουμε και πάλι την Εθνική σε μεγάλη διοργάνωση»

Πέλκας: «Είμαστε κοντά στο να φέρουμε και πάλι την Εθνική σε μεγάλη διοργάνωση»

Ενόψει του αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο, ο Δημήτρης Πέλκας παρουσιάστηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως ανοίγεται ένας νέος κύκλος για την Εθνική και πως υπάρχει η πεποίθηση ότι η ομάδα θα επιστρέψει σύντομα σε μεγάλη διοργάνωση.

«Εμείς από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε έναν καινούργιο κύκλο, ανεξάρτητα με το αν το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα είναι από μόνο του κίνητρο. Είτε είναι προπόνηση είτε είναι φιλικός είτε προκριματικά το κίνητρο είναι το ίδιο, οπότε πάμε να κερδίσουμε αύριο το παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι και μετά τα φιλικά του Μαρτίου, για το νέο Nations League. Oμάδες όπως το Κόσοβο θα είναι στο ίδιο δυναμικότητας οπότε αύριο θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς.

Από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα μας για να είμαστε έτοιμοι στο νέο Nations League και στα προκριματικά του νέου Euro. Με την πρόοδο που έχουμε κάνει τα τελευταία δύο χρόνια το πιστεύουμε και εμείς οι ίδιοι ότι είμαστε πολύ κοντά στο να επαναφέρουμε την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ