aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΜε Τζολάκη και χωρίς Φορτούνη οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας

Με Τζολάκη και χωρίς Φορτούνη οι κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας

Με το βλέμμα στα προκριματικά του Euro 2024 η Εθνική Ελλάδας.

Τη Δευτέρα (29/5), θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση ενόψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France) και πρόκειται για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Την προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Συνεπώς, πρόκειται κατά βάση για κλήσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Stoiximan Super League, καθώς είναι σε εξέλιξη αρκετά από τα ξένα πρωταθλήματα.

Είναι η πρώτη κλήση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στην Εθνική Ανδρών, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του ο Ολυμπιακός για το γεγονός ότι είναι εκτός ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης είχε επικρατήσει 3-0 του Γιβραλτάρ εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ