aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΜε τον… τραυματία Ιμπραΐμοβιτς η αποστολή της Σουηδίας για Ελλάδα

Με τον… τραυματία Ιμπραΐμοβιτς η αποστολή της Σουηδίας για Ελλάδα

Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ενδέχεται να συναντήσει η Εθνική μας ομάδα, στην κρίσιμη αναμέτρηση της 12ης Οκτωβρίου με τη Σουηδία, για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρότι ο 39χρονος επιθετικός της Μίλαν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, εντούτοις συμπεριλήφθηκε από τον Γιάνε Αντερσον στην αποστολή των Σκανδιναβών για τα ματς πρώτα με το Κόσοβο (9/10) και στη συνέχεια με την Ελλάδα!

«Αποφάσισα να τον συμπεριλάβω, γιατί ελπίζω και πιστεύω ότι μπορεί να είναι εκεί και να συνεισφέρει. Έχει ένα χρονικό διάστημα τραυματισμού πίσω του, αλλά βελτιώνεται συνεχώς», εξήγησε την επιλογή του ο Σουηδός ομοσπονδιακός τεχνικός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα απουσιάσει από το αποψινό ματς των «ροσονέρι» με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, εξαιτίας του τραυματισμού του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ