aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΠικρός αποκλεισμός για την Ελλάδα, λύγισε στα πέναλτι και έσβησε το όνειρο για Euro (vid)

Πικρός αποκλεισμός για την Ελλάδα, λύγισε στα πέναλτι και έσβησε το όνειρο για Euro (vid)

Πικρός και άδοξος αποκλεισμός από το Euro για την Εθνική Ελλάδος στη ρουλέτα των πέναλτι από τη Γεωργία που πήγε το ματς εκεί που ήθελε (0-0) και πήρε την πρόκριση (4-2)

Η λευκή βούλα. Αυτή η καταραμένη λευκή βούλα. Στο Μουντιάλ του 2014, την τελευταία φορά που η Εθνική Ελλάδας βρέθηκε σε μεγάλη διοργάνωση, αποχαιρέτισε στην ρώσικη ρουλέτα σε εκείνο το αλησμόνητο ματς με την Κόστα Ρίκα για τους 16.

Δέκα χρόνια μετά πάλι τα ίδια. Η Εθνική βρέθηκε μία ανάσα από την επιστροφή της σε μεγάλες διοργανώσεις, όμως και πάλι τα πέναλτι αποδείχθηκαν βουνό αξεπέραστο.

Μετά από ένα στείρο 0-0 για 120 λεπτά, ο Τάσος Μπακασέτας σημάδεψε τον Μαμαρντασβίλι, ο Γιακουμάκης έστειλε την μπάλα άουτ και οι πιο ψύχραιμοι Γεωργιανοί πήραν την πρόκριση για την τελική φάση του Euro (4-2).

Πίστη στις σταθερές

Τέτοια ώρα δεν κάνεις πειράματα, ούτε τακτικούς ακροβατισμούς. Πας με ότι σε έφερε ως εδώ. Ως εκ τούτου για πρώτη φορά στην διετή του θητεία στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ο Γκουστάβο Πογέτ επανέλαβε ίδια ενδεκάδα, με τους 11 που διέλυσαν το Καζακστάν να ξεκινούν και στην Τιφλίδα.

Κάτι παρόμοιο και για τον Βίλι Σανιόλ που δεν άφησε το αγαπημένο του 5-3-2, με μοναδική αλλαγή σε σχέση με τον ημιτελικό την είσοδο του λαμπερού Χβίτσα Κβαρατσχέλια που εξέτισε την ποινή του, αντί του Μικαουτάτζε.

Πέφταν κορμιά

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Από το πρώτο λεπτό έπεφταν κορμιά σε κάθε διεκδικούμενη μπάλα, το παιχνίδι πήγε από την αρχή στην δύναμη και όχι στην ποιότητα.

Ο Μπάλντοκ πήρε νωρίς την πρώτη κάρτα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν με μεγάλες μπάλες και στατικές φάσεις να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Ντβάλι πρόλαβε με υπερένταση κι έκοψε τον Ιωαννίδη που έβγαινε φάτσα με την εστία μετά από 40άρια μπαλιά (8’), ενώ ο ίδιος παίκτες με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι είχε την πρώτη καλή στιγμή μετά από εκτέλεση φάουλ (11’).

Μονοτονία

Με έλεγχο του ρυθμού και της κυκλοφορίας, η Εθνική Eλλάδας «έφαγε» το πρώτο κρίσιμο 20λεπτο, χωρίς να δεχθεί πίεση, άρχισε σιγά – σιγά να επιβάλλει τα «θέλω» της στο γήπεδο.

Ωστόσο, απέναντι σε μία πολύ υπομονετική ομάδα, τα ρίσκα ήταν μηδαμινά. Αυτό δημιούργησε μία μονότονη… λούπα. Η Ελλάδα να κυκλοφορεί χωρίς να απειλεί, η Γεωργια να ψάχνει κλεψίματα και γρήγορη μετάβαση, που στην ουσία δεν βγήκε ποτέ, αφού οι παίκτες του Πογέτ με πίεση στην πρώτη πάσα, φρόντιζαν να τραβούν από νωρίς χειρόφρενο στις επιθέσεις των γηπεδούχων.

«Αναίμακτη» σύρραξη

Για να δούμε μία φάση, χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος του ημιχρόνου, αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί το κεντρικό αμντικό δίδυμο (Μαυροπάνος – Χατζηδιάκος) είχε φορτωθεί με κάρτα, κάτι αλλοίωσε τον τρόπο που πήγαιναν πια στις μονομαχίες.

Το Μπορίς Παϊχάτζε σηκώθηκε στο πόδι στην εκτέλεση φάουλ του Τσακβετάντζε από πλάγια θέση που έβγαλε με υπερένταση σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος, ενώ η πολιορκία που ακολούθησε μετά την εκτέλεση έληξε με άστοχο σουτ του Ντβάλι.

Λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια, μία αψιμαχία του Μάνταλου με τον Κβαρατσχέλια έφερε γενική σύρραξη ανάμεσα στους πάγκους, με την πίεση να αποφορτίζεται με κόκκινες στον άμαχο πληθυσμό (Τζαβέλλας, Λόρια).

Αναπόφευκτη παράταση

Οι ενεργειακοί δείκτες ανέβηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως παρότι οι δύο ομάδες πάτησαν τις δύο περιοχές πολύ περισσότερο, καθαρές τελικές δεν βρήκαν. Ο Τσιμίκας έδιωξε σωτήρια την συρτή σέντρα του Κβαρατσχέλια (49’), ενώ σε ένα καλό ανέβασμα του Μπάλντοκ λίγο αργότερα και φάση διαρκείας, οι Γεωργιανοί έδιωξαν αποτελεσματικά.

Οι αναγκαστικές αλλαγές (Ρότα αντί Μπάλντοκ και Σιώπης αντί Κουρμπέλη), όπως και η είσοδος του Κωνσταντέλια έγειραν το γήπεδο, με την Εθνική Ελλάδας να κερδίζει συνεχώς κατοχές με repress, αλλά να τα χαλάει στην τελική απόφαση / ενέργεια.

Ένα σουτ του Τσιμίκα με καλές προϋποθέσεις ήταν πολύ άστοχο (64’), ενώ σε δύο φάσεις Μπακασέτας (68’) και Ιωαννίδης (71’) δεν κατάφεραν για εκατοστά να τελειώσουν τις ενέργειες τους από εξαιρετικές θέσεις.

Με ελάχιστα ρίσκα και χωρίς τελική σε καμία από τις δύο εστίες στην επανάληψη, η παράταση έμοιαζε αναπόφευκτη, όμως εκεί… παίχτηκε μπάλα!

Χαοτική παράταση

Όσα δεν έγιναν στα πρώτα 90 λεπτά, έγιναν στα πρώτα 15 της παράτασης. Οι γραμμές και για τις δύο ομάδες άνοιξαν, κενά βρέθηκαν και άρχισαν οι φάσεις.

Τον χορό των φάσεων ξεκίνησε ένα άστοχο σουτ του Κβαρατσχέλια (93’), όμως από εκεί και μετά το γήπεδο έγειρε. Η ελληνική ομάδα πήρε μπροστά και άρχισε να διεκδικεί με αξιώσεις το «χρυσό» γκολ.

Από συρτό σουτ του Μπακασέτα (100’) που έβγαλε δύσκολα ο Μαμαρντασβίλι ήρθε η πρώτη τελική, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μαυροπάνος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, μετά από εκτέλεση κόρνερ, όμως η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Την ώρα που η Γεωργία έδειχνε ζαλισμένη, η Ελλάδα βρήκε κι άλλη καθαρή φάση όμως ο αμαρκάριστος Ρότα σούταρε ψηλά από εξαιρετική θέση εντός περιοχής.

Αυτός ο ενθουσιασμός όμως ίσως έφερε χαλάρωση. Από φτηνό πούλημα της μπάλας του Μαυροπάνου, οι Γεωργιανοί βγήκαν ταχύτατα μπροστά και χρειάστηκε μία μεγάλη επέμβαση του Βλαχοδήμου σε προβολή του Νταβιτασβίλι (105’) για να μας γλιτώσει από το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, η ελληνική δημιουργικότητα έπεσε ξανά και υπήρξαν δύο περιπτώσεις που το ενδεχόμενο των πέναλτι κλωνίστηκε για λίγο.

Στην πρώτη (110’) ο Τσιταϊσβίλι με σλάμομ σκιέρ πέρασε πέντε παίκτες, όμως ο Βλαχοδήμος έκοψε με το πόδι, ενώ στην στην τελευταία φάση του ματς, ο Μικαουτάτζε έκανε την κίνηση πίβοτ, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

Κοτσορασβίλι 1-0

Μπακασέτας απόκρουση Μαμαρντασβίλι

Νταβιτασβίλι 2-0

Μασούρας 2-1

Μικαουτάτζε άουτ

Μπουχαλάκης 2-2

Ντβάλι 3-2

Γιακουμάκης άουτ

Τσακβετάτζε 4-2


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γεωργία (Γουίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Κβερκβέλια, Κάσια, Ντβάλι, Σενγκέλια (86′ Τσιταϊσβίλι), Κακαμπάτζε, Κιτεϊσβίλι (104′ Κβεκβεσκίρι), Κοτσορασβίλι, Τσακβεντάτζε (104′ Νταβιτασβίλι), Κβαρατσχέλια (109′ Κβιλιτάια), Ζιβζιβάτζε (74′ Μικαουτάτζε).

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ (60′ Ρότα), Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος (106′ Ρέτσος), Τσιμίκας, Κουρμπέλης (67′ Σιώπης), Μάνταλος (98′ Μπουχαλάκης), Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας (60′ Κωνσταντέλιας), Ιωαννίδης (91′ Γιακουμάκης).

Σκόρερ: – / –

Κίτρινες: Ζιβζιβάτζε / Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Κωνσταντέλιας, Ρότα

Αποβολές: Λόρια / Τζαβέλλας

Στάδιο: «Μπόρις Παϊτχάτζε», Γεωργία (Τιφλίδα)

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Α’ βοηθός: Πάβελ Σοκολνίτσκι (Πολωνία)

Β’ βοηθός: Τόμας Λίστκιεβιτς (Πολωνία)

Τέταρτος: Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία)

VAR: Τόμας Κβιατόβσκι (Πολωνία)

AVAR: Μπάρτοζ Φρανκόφσκι (Πολωνία)

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Η Εθνική Eλλάδας ψάχνει την πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, την ώρα που οι Γεωργιανοί ονειρεύονται την παρθενική τους παρουσία σε Euro ή Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπαίνουν στο γήπεδο οι δύο ομάδες.

Έχουμε και την ανάκρουση των δύο εθνικών ύμνων.

Έναρξη αγώνα.

3′ Σκληρό μαρκάρισμα από τον Κουρμπέλη στον Κβαρατσκέλια στον χώρο του κέντρου.

4′ Ωραία προσπάθεια Κβαρατσκέλια από τα αριστερά, όμως έχασε την ισορροπία του και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στην κατάμεστη «Μπόρις Παϊχάτζε Αρένα» η αναμέτρηση, με την Εθνική μας να έχει μαζί της 600 με 700 οπαδούς.

78206

6′ Κίτρινη κάρτα στον Μπάλντοκ που ανέκοψε αντεπίθεση της Γεωργίας.

7′ Σέντρα-σουτ Μάνταλου από τα αριστερά, εύκολα μάζεψε ο Μαμαρντασβίλι.

8′ Κόρνερ για την Ελλάδα, πήγε να βγει τετ α τετ ο Ιωαννίδης μετά την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Ντβάλι έδιωξε τελευταία στιγμή.

11′ Ο Ντβάλι πήδηξε για την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά δεν βρήκε μπάλα για πολύ λίγο. Εδώ μπορούσε να απειλήσει η Γεωργία.

12′ Σέντρα Τσιμίκα από αριστερά, μάζεψε εύκολα ο τερματοφύλακας της Γεωργίας.

13′ Διακοπή καθώς βρίσκεται στο έδαφος ο Μαυροπάνος μετά από σύγκρουση με τον Κβαρατσκέλια.

Σηκώνεται τώρα ο Έλληνας στόπερ.

18′ Νέο κόρνερ για την Ελλάδα, από τα δεξιά. Εκτελέστηκε έξυπνα αλλά ο Μάνταλος δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός από τα πλάγια. Άουτ η μπάλα.

23′ Φοβερή προσπάθεια Κακαμπάτζε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ μετά από κόντρα σε αμυντικό.

28′ Ανεβασμένοι εδώ και μερικά λεπτά οι γηπεδούχοι, φτάνουν πιο εύκολα κοντά στην περιοχή μας. Ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα.

Η Γεωργία μπήκε δυνατά στο ματς, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και την ώθηση που έχει από το κατάμεστο γήπεδο. Δεν δημιούργησε κάποιο μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα, με εξαίρεση μία στατική φάση. Σταδιακά η ελληνική ομάδα έχει ισορροπήσει την κατάσταση και προσπαθεί να επιβάλει το παιχνίδι της.

30′ Στο 52% η κατοχή της μπάλας για τη γαλανόλευκη.

35′ Κίτρινη κάρτα στον Χατζηδιάκο για φάουλ.

37′ Ο Ιωαννίδης κατέβασε δύσκολα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, ήρθε και πήρε μπάλα ο Πέλκας, που όμως έχασε την ισορροπία του μέσα στην περιοχή…

38′ Με το εξωτερικό η σέντρα-σουτ Τσιμίκα, εύκολα ο Μαμαρντασβίλι.

40′ Μπαίνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους.

44′ Παντελώς άστοχο το μακρινό σουτ του Κοτσορασβίλι.

44′ Κίτρινη κάρτα στον Μαυροπάνο, φάουλ από τα αριστερά για τη Γεωργία, πολύ κοντά στην περιοχή.

45′ Τεράστια επέμβαση Βλαχοδήμου, απέκρουσε με το ένα χέρι την εκτέλεση του Ζιβζιβάτζε!

45+1′ Άουτ το σουτ του Σενγκέλια μετά το κόρνερ.

Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Υπάρχουν μεγάλα νεύρα και σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Κόκκινη κάρτα σε Τζαβέλλα και Λόρια που ήταν στον πάγκο. Όλα φαίνεται να άρχισαν μετά από μία αψιμαχία ανάμεσα σε Μάνταλο και Κβαρατσκέλια.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Ένα πρώτο 45λεπτο χωρίς πολλές ευκαιρίες, με τον Βλαχοδήμο να κάνει σπουδαία επέμβαση στο φινάλε.

Υπάρχει διπλή ανάγνωση για όσα είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά. Αφενός η Εθνική δεν έκανε ένα καλό ημίχρονο, δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο επιθετικά, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει καρδιοχτυπήσει ιδιαίτερα. Η Γεωργία, η οποία δίνει το ματς της ιστορίας της και… γυαλίζει το μάτι της έχει δύο φάσεις με μία τζούφια κεφαλιά σε στατική φάση και μία εκτέλεση φάουλ του Κβαρατσκέλια. Αν ανέβουμε λίγο, η λογική λέει ότι οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

48′ Κόρνερ… δώρο για την Εθνική μας, μετά από λάθος συνεννόηση στη γεωργιανή άμυνα. Τελειώνει με επιθετικό φάουλ η φάση.

50′ Ωραία προσπάθεια Κβαρατσκέλια από τα αριστερά, έκανε πολύ επικίνδυνο γύρισμα αλλά οι ελληνική άμυνα έδιωξε την μπάλα.

53′ Πολύ δυνατή η μπαλιά του Μπάλντοκ από τα δεξιά, στη συνέχεια η προσπάθεια του Τσιμίκα κατέληξε στα σώματα.

56′ Σέντρα-σουτ Κιτεϊσβίλι, δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο Βλαχοδήμος.

59′ Πρόβλημα με Μπάλντοκ, ζήτησε αλλαγή!

60′ Ρότα αντί Μπάλντοκ και Κωνσταντέλιας αντί Πέλκα.

64′ Πολύ δυνατό σουτ Τσιμίκα από μακρινή απόσταση, άουτ η μπάλα.

65′ Ακίνδυνη η σέντρα Τσιμίκα από τα αριστερά, εύκολα ο Μαμαρντασβίλι.

67′ Σιώπης αντί Κουρμπέλη.

69′ Στο 57% η κατοχή της μπάλας για την Ελλάδα.

70′ Στα σώματα το σουτ του Μπακασέτα έξω από την περιοχή.

73′ Ωραία μπαλιά από τα αριστερά, δεν κατάφερε να μπει στην τροχιά της μπάλας ο Ιωαννίδης.

74′ Μικαουτάτζε αντί Ζιβζιβάτζε.

79′ Γρήγορη αλλά και τσαπατσούλικη αντεπίθεση για τους Γεωργιανούς, που τα χάλασαν στην τελική πάσα.

80′ Ωραία κεφαλιά προς τα πίσω, ο Μαμαρντασβίλι μπλόκαρε. Απο τον Χατζηδιάκο η προσπάθεια αυτή.

85′ Τελευταία λεπτά στο ματς, όλα δείχνουν πως πάμε για παράταση…

86′ Ο Σενγκέλια του Παναιτωλικού είναι πεσμένος και δείχνει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Με φορείο αποχωρεί ο Γεωργιανός εξτρέμ. Ο Τσιταϊσβίλι στη θέση του.

90′ Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντέλια, που ανέκοψε με φάουλ αντεπίθεση των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. Αν δεν αλλάξει κάτι, πάμε παράταση!

90+1′ Πολύ άστοχη η κεφαλιά του Ιωαννίδη μετά την μπαλιά του Μασούρα.

90+2′ Ωραία προσπάθεια Κβαρατσκέλια, μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά αλλά το σουτ του κόντραρε και κατέληξε στον Βλαχοδήμο.

90+3′ Κίτρινη κάρτα στιν Ρότα.

ΤΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-0! ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ!

Χωρίς γκολ το 90λεπτο του τελικού των playoffs, πάμε στο έξτρα ημίωρο και, αν χρειαστεί, στα πέναλτι…

Από το 2014 και τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα στα πέναλτι, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έχει να πάει παράταση η Ελλάδα.

Θα μπει ο Γιακουμάκης στη θέση του Ιωαννίδη.

Έναρξη παράτασης.

95′ Πολύ άστοχο το δυνατό σουτ του Κβαρατσκέλια.

Οι τελικές είναι 9-8 για την Ελλάδα.

96′ Έκανε το σκάψιμο ο Μασούρας, δεν μπόρεσε να απειλήσει ο Τσιμίκας.

97′ Πιέζει η Ελλάδα, κόντραρε και βγήκε πλάγιο η μπαλιά του Ρότα. Άστοχη η προσπάθεια του Τσιμίκα στη συνέχεια.

98′ Μπουχαλάκης αντί Μάνταλου.

100′ Ωραίο μακρινό σουτ Μπακασέτα, έδιωξε σε κόρνερ ο Μαμαρντασβίλι!

102′ Νέο κόρνερ, κόντραρε το μακρινό σουτ του Μπουχαλάκη.

102′ ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Κόρνερ Τσιμίκα, ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι…

103′ Δυνατό σουτ του Ρότα από τα δεξιά, ψηλά άουτ η μπάλα! Αλλεπάλληλες καλές ευκαιρίες για την Eλλάδα.

104′ Κβεκβεσκίρι αντί Κιτεϊσβίλι και Νταβιτασβίλι αντί Τσακβετάτζε.

105′ Τεράστια ευκαιρία για τη Γεωργία! Τραγικό λάθος Μαυροπάνου, ο Μικαουτάτζε έκλεψε την μπάλα και γύρισε στον Νταβιτασβίλι, που είδε τον Βλαχοδήμο να τον νικά εξ επαφής!

Τέλος στο πρώτο μέρος της παράτασης, 0-0 η Γεωργία με την Ελλάδα.

Ο Ρέτσος στη θέση του Χατζηδιάκου.

Σέντρα στο δεύτερο μέρος της παράτασης.

108′ Αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο Κβαρατσκέλια. 109′ Αναγκαστική αλλαγή, αποχωρεί εν μέσω αποθέωσης ο Γεωργιανός σταρ, λόγω ενοχλήσεων. Ο Κβιλιτάια του ΑΠΟΕΛ στη θέση του. Με δύο παίκτες του ΑΠΟΕΛ (Κβιλιτάια και Ντβάλι) στην ενδεκάδα τους οι Γεωργιανοί.

110′ Μεγάλη ευκαιρία για τη Γεωργία, ο Τσιταϊσβίλι πέρασε τους πάντες, αλλά ο Βλαχοδήμος απέκρουσε το σουτ που έκανε από τα πλάγια. Άστοχη στη συνέχεια η κεφαλιά του Ντβάλι.

113′ Πολιορκία της περιοχής της Γεωργίας από τους Έλληνες διεθνείς, απομάκρυναν εντέλει οι γηπεδούχοι.

115′ Κακή κεφαλιά Μασούρα μετά τη σέντρα του Μπουχαλάκη, εύκολα ο Μαμαρντασβίλι.

120′ Άστοχο το σουτ του Μικαουτάτζε μέσα από την περιοχή, μάλλον πάμε πέναλτι…

Ένα λεπτό καθυστερήσεις.

ΤΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 0-0. ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Απίθανο θρίλερ 2,5 ωρών στην Τιφλίδα, το εισιτήριο για το Euro της Γερμανίας θα δοθεί στους μεν ή στους δε μετά από διαδικασία των πέναλτι.

Μεγάλη η αγωνία, με τον Πογέτ να έχει πει πριν το ματς οτι δεν του αρέσουν τα πέναλτι… Ελπίζουμε να αρέσουν στους ποδοσφαιριστές του όμως.

Αρχίζουν τα πέναλτι.

1-0 Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΣΟΡΑΣΒΙΛΙ.

Ο Μπακασέτας.

Το έβγαλε ο Μαμαρντασβίλι!

Κακή αρχή για την Ελλάδα.

2-0 η Γεωργία με τον Νταβιτασβίλι.

Μασούρας τώρα.

ΜΕΣΑ, 2-1 ΜΕΙΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Μικαουτάτζε.

ΑΟΥΤ!!!

Η ώρα του Μπουχαλάκη.

ΝΑΙ, 2-2 Η ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Ντβάλι.

ΜΕΣΑ, 3-2 Η ΓΕΩΡΓΙΑ.

Ο Γιακουμάκης τώρα.

ΑΟΥΤ Η ΜΠΑΛΑ!

Αν μπει το επόμενο, η Ελλάδα μένει εκτός…

Ο Τσακβετάτζε στην μπάλα…

ΜΕΣΑ, 4-2. Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΤΑ ΕΚΤΟΣ EURO ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η εθνική ομάδα της Γεωργίας περνά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Η Εθνική Eλλάδας από την άλλη, θα κλείσει τουλάχιστον δώδεκα χρόνια μακριά από τελικές φάσεις…

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΠΗΓΗ:sdna.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ