aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΚβαρατσχέλια: «Είμαι σε καλή κατάσταση, κανείς δεν θέλει να παίξει τελικό στη Γεωργία»

Κβαρατσχέλια: «Είμαι σε καλή κατάσταση, κανείς δεν θέλει να παίξει τελικό στη Γεωργία»

Οι Γεωργιανοί… ζουν και αναπνέουν για τον μεγάλο τελικό τoυ Path C με την Ελλάδα για τα Play Off του Nations League. Η Γεωργία ονειρεύεται να προκριθεί στο Euro 2024 και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά, έχοντας ως μεγάλη ελπίδα τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Η εθνική ομάδα των Γεωργιανών συνέχισε την προετοιμασία της με προπόνηση και σε αυτό το πλαίσιο ο σταρ της Νάπολι μίλησε για τη «μάχη» με την Ελλάδα. Ο 23χρονος εξτρέμ… προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογιέτ πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στάθηκε στη σημασία της έδρας.

«Φυσικά, νιώθουμε όμορφα που θα δώσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ευθύνη. Προετοιμαζόμαστε για τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Νομίζω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει.

Δεν έχει σημασία ποιος από εμάς θα σκοράρει. Το πιο σημαντικό είναι να νικήσουμε. Ο πιο δυνατός θα κερδίσει και ελπίζω να είναι η ομάδα μας. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, ξέρουμε τη δύναμή τους, αλλά δεν νομίζω ότι κανένας αντίπαλος δεν θα χαιρόταν να παίξει τον τελικό στη Γεωργία, μπροστά σε τόσους οπαδούς», ανέφερε ο Κβαρατσχέλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ