aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ Φινλανδία... έπνιξε την Ελλάδα στα παγωμένα της ποτάμια! (vids)

Η Φινλανδία… έπνιξε την Ελλάδα στα παγωμένα της ποτάμια! (vids)

Πραγματοποιώντας μία εμφάνιση πολύ κατώτερη των προσδοκιών, η Εθνική ηττήθηκε -με κατεβασμένα τα χέρια- με 0-2 από τη Φινλανδία στο Τάμπερε, για την 4η αγωνιστική της League C του Nations League.

Η «γαλανόλευκη» έκανε τους αντιπάλους τους να μοιάζουν με… Εθνική Βραζιλίας και δεχόμενο δύο γκολ, στην αρχή και το τέλος του β’ ημιχρόνου, θα επιστρέψει στη βάση του με άδεια τα χέρια, κι έτσι η πρώτη θέση στον όμιλο μοιάζει πλέον με… όνειρο.

Μετά από αδράνεια της άμυνάς μας ο Σόιρι στο 46ο λεπτό πλάσαρε τον Μπάρκα και έγραψε το 1-0, ενώ στο 89′ ο Λουντ κατάφερε να ξεφύγει από την επίβλεψη των Μπακάκη και Τζιόλη και πάσαρε στον Καμαρά, που δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Η Εθνική Ελλάδας ήταν τραγική στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Φινλανδία και δίκαια γνώρισε την ήττα από τους Φινλανδούς, οι οποίοι χωρίς να εντυπωσιάσουν από την πλευρά τους, βρήκαν δύο γκολ και πήραν τη νίκη, που τους εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League.


Με τη Φινλανδία να έχει κάνει το 3 στα 3 στον δεύτερο όμιλο της League C του Nations League, η Ελλάδα χρειάζεται οπωσδήποτε αποτέλεσμα στο εκτός έδρας μεταξύ τους παιχνίδι, για να συνεχίσει να έχει ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα έχει δύο νίκες και μία ήττα μέχρι στιγμής στον όμιλό της και με 6 βαθμούς βρίσκεται πίσω από τη σημερινή αντίπαλό της, η οποία και «προελαύνει» με 9 βαθμούς, χάρη στις τρεις νίκες της, όλες με 1-0 και σκόρερ τον Πούκι.


Φινλανδία (Μάρκου Κάνερβα): Χραντέτσκι, Αραχούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Λουντ, Πούκι (13′ Σκραμπ), Σόιρι (86′ Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Τουομίνεν (90′ + 1 Καραλάινεν), Ραιτάλα.

Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος (46′ Τζαβέλλας), Μανωλάς, Ζέκα, Τζιόλης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Μπακασέτα (55′ Χριστοδουλόπουλος), Πέλκας (72′ Κουλούρης).

Σκορερ: 46′ Σόιρι, 89′ Καμαρά.

Κίτρινες: 73′ Μανωλάς.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Πάβελ Γκιλ (Πολωνία).

Βοηθοί: Κόνραντ Σάπελα, Μάρτσιν Μπορκόβσκι, Κρίστοφ Γιακούμπικ, Πιότρ Λασίκ (Πολωνία).

Τέταρτος: Άνταμ Κούπσικ (Πολωνία).



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ