Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΓιοβάνοβιτς και Εθνική Ελλάδας επέκτειναν το συμβόλαιό τους μέχρι το 2028

Γιοβάνοβιτς και Εθνική Ελλάδας επέκτειναν το συμβόλαιό τους μέχρι το 2028

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, καθώς έδωσε τα χέρια με την ΕΠΟ και αποδέχθηκε το συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές που του πρότεινε η Ομοσπονδία μέχρι το 2028.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η Εθνική Ελλάδας θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2028, με τον Σέρβο τεχνικό να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ΕΠΟ για ακόμη δύο χρόνια.

Το βράδυ της Τρίτης (27/5), ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μάκης Γκαγκάτσης, δείπνησε με τον Γιοβάνοβιτς, με τους δύο άντρες να δίνουν τα χέρια τους για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028.

Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση της Ομοσπονδίας δείχνει εμπράκτως την ακλόνητη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο -πριν καν συμπληρώσει έναν χρόνο στον πάγκο της- η Εθνική έφτασε στην ελίτ κατηγορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.
ΠΗΓΗ:Sport24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ