aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Φασισμός από Έλληνες οπαδούς. Τους περιμένουμε στην κόλαση»

«Φασισμός από Έλληνες οπαδούς. Τους περιμένουμε στην κόλαση»

Για φασιστική συμπεριφορά από Έλληνες οπαδούς κάνουν λόγο βοσνιακά ΜΜΕ και υπόσχονται… αντίποινα στη «ρεβάνς» του Ιουνίου στη Ζένιτσα.

Η σελίδα BiHfootball τονίζει: «Η Βοσνία έπρεπε να είχε νικήσει. Προφανώς Σέρβοι εθνικιστές ενσωματώθηκαν στην ελληνική κερκίδα. Η UEFA πρέπει να επιβάλει τιμωρίες για αυτές τις φασιστικές συμπεριφορές. Καλώς να ορίσετε στη Ζένιτσα στις 9 Ιουνίου, φασίστες», ενώ παράλληλα καλεί μέσω Twitter να γίνουν αναδημοσιεύσεις των ειδήσεων για το εμετικό πανό για τη Σρεμπρένιτσα.

Πιο μετριοπαθείς είναι οι ιστοσελίδες της χώρας. Το Klix.ba αναφέρει: «Το όμορφο γκολ του Πιάνιτς δεν ήταν αρκετό. Οι Έλληνες ισοφάρισαν στο τέλος. Προκλήσεις από τους οπαδούς των αντιπάλων με πανό για τη Σρεμπρένιτσα και αποδοκιμασίες στον εθνικό ύμνο της Βοσνίας. Τρεις Βόσνιοι χτυπήθηκαν από Έλληνες οπαδούς πριν τη σέντρα».

Η Vijesti.ba υπογραμμίζει: «Δράμα στην Αθήνα, οι ‘δράκοι’ έχασαν στις καθυστερήσεις μια μεγάλη νίκη».

Η Sportsport.ba με τη σειρά της τονίζει: «Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Εξαιρετική εμφάνιση για ένα ημίχρονο από τη εθνική ομάδα, μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ μετά το πανέμορφο του Πιάνιτς, αλλά στο τέλος δέχτηκε την ισοφάριση».

Η Oslobodjenje.ba επισημαίνει: «Ενώ όλα έδειχναν νίκη, η Ελλάδα ισοφάρισε στο 95’. Πολύ καλύτερη η Βοσνία, έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα και τιμωρήθηκε στο τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ