aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Εθνική για… κορυφή

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της θέλει να πετύχει η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται το Κόσοβο για την 4η αγωνιστική του 3ου γκρουπ της τρίτης κατηγορίας του Nations League (21:45).

Την Κυριακή η «γαλανόλευκη» κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Μολδαβία, κάνοντας ουσιαστικά το πρώτο βήμα για την κορυφή του ομίλου της.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τζον Φαν’τ Σιπ δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά στο σχήμα της ομάδας ή σε πρόσωπα. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να διατηρήσει τους ίδιους ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά υπάρχουν σκέψεις για μία ή δύο αλλαγές.

Συγκεκριμένα, την εστία θα υπερασπιστεί ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά- θα έχει τους Χατζηδιάκο, Σβάρνα, Τζαβέλλα και Γιαννούλη. Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ζέκα και Κουρμπέλης (θέση διεκδικεί θέση και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης), έχοντας στα πλάγια τους Μάνταλο (ή Φορτούνης) και Λημνιό. Ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον Παυλίδη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά τους, οι Κοσοβάροι θα παίξουν με τους: Μούριτς, Χαντεργιανάι, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Παγκαράντα, Σόλα, Μπερίσα, Ζεγκράβα, Τσέλινα, Ζενέλι και Κολόλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ