aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΕθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις για Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία με εκπλήξεις και απουσίες

Εθνική Ελλάδας: Οι κλήσεις για Κύπρο και Βόρειο Ιρλανδία με εκπλήξεις και απουσίες

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Nations League αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Κύπρο στις 24 Σεπτεμβρίου και υποδεχόμενη την Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Πογέτ έκανε γνωστούς τους 26 εκλεκτούς της λίστας για τα δύο αυτά παιχνίδια που έχει διάφορες απουσίες και εκπλήξεις.

Εκτός είναι οι τραυματίες Γιαννούλης και Παυλίδης, ενώ επίσης δεν κλήθηκαν ο Ζέκα και ο Κώτσιρας, αλλά και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καρέλης.

Πρώτη φορά στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται ο Ιωαννίδης παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σταθερά στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ πέρυσι που αποτελούσε τη βασική επιλογή των «πρασίνων» δεν είχε κληθεί. Επίσης στις κλήσεις είναι και το όνομα του Πασχαλάκη, παρότι αυτή την περίοδο δεν έχει ομάδα.

Οι διεθνείς που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Μαυροπάνος, Ρότα, Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Δουβίκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης.

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ