Επαφές με Πορτογαλία, Κριστιάνο και Φίγκο για να ξαναγίνει ο τελικός του Euro2004!

Να… φέρει τον τελικό του Euro 2004 στο Ηράκλειο της Κρήτης προσπαθεί η ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία βρίσκεται σε επαφές με τις τότε ομάδες της Ελλάδας και της Πορτογαλίας για αναβίωση του τελικού! Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί στην ομάδα της Πορτογαλίας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πως θα σας φαινόταν να βλέπατε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγωνίζεται το καλοκαίρι στο Ηράκλειο της Κρήτης; Δεν πρόκειται για σενάριο… επιστημονικής φαντασίας, καθώς η ΕΠΣ Ηρακλείου βρίσκεται σε επαφές με Ελλάδα και Πορτογαλία ώστε να αναβιώσει ο τελικός του Euro 2004 που κατέκτησε η χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΠΣ Ηρακλείου έχει ήδη κάνει κάποιες επαφές με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και προσπαθεί να τον πείσει ώστε να δώσει το παρόν σε αυτή την αναμέτρηση. Εκτός από τον Κριστιάνο, γίνονται ενέργειες ώστε να βρεθεί στο Ηράκλειο και ο Λουίς Φίγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια νέα προσπάθεια και με ισχυρή προοπτική υλοποίησης ξεκινά από την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου, προκειμένου να διοργανώσουν στο Ηράκλειο την αναβίωση του τελικού EURO 2004 ανάμεσα στις τότε Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας και της Πορτογαλίας.

Μάλιστα, στόχος είναι αυτό το φιλικό να γίνει στις 4 Ιουλίου, δηλαδή 15 χρόνια ακριβώς μετά την ημέρα όπου η Ελλάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ήδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις, που θα κορυφωθούν με την ευκαιρία της παρουσίας στο Ηράκλειο του αρχηγού της Εθνικής 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος είναι ο επίσημος προσκεκλημένος της ΕΠΣΗ, τιμώντας με την παρουσία του τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στις Αρχάνες.

Η αναβίωση του τελικού του EURO 2004 αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα για την ΕΠΣΗ και τον πρόεδρό της, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχουν ξεκινήσει ενέργειες για την διοργάνωσή του. Μάλιστα, στην ΕΠΟ είχε σταλεί ειδικός φάκελος το 2014, θέλοντας τότε να γιορτάσουν με αυτό το φιλικό την αναβίωση του τελικού αλλά τότε δεν είχαν ευνοήσει οι συνθήκες. Στην ΕΠΣΗ θεωρούν ότι τώρα θα τα καταφέρουν, μετά και την τεράστια επιτυχία το φιλικό που είχε γίνει το καλοκαίρι του 2017 με τους Legends 2004 και την Inter For Ever. Μάλιστα, έχουν γίνει επαφές και με την Πορτογαλική Ομάδα, ώστε οι παίκτες που την αποτελούσαν το 2004 να συμμετέχουν άπαντες στο φιλικό, με τη συμμετοχή και του μεγάλου Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος άλλωστε κάθε καλοκαίρι προτιμά την Ελλάδα και το νησί μας για τις διακοπές του, αλλά και των Φίγκο, Ντέκο, Ρουί Κόστα και άλλων τεράστιων ονομάτων του πορτογαλικού ποδοσφαίρου».

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ