aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έγινε διερευνητική επαφή της ΕΠΟ με Σάντος

Κρούση προς τον Φερνάντο Σάντος πραγματοποιήθηκε από πλευράς ΕΠΟ για την προοπτική ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας.

Στη συνομιλία που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα για να προχωρήσει η υπόθεση, καθώς από τη μία ο Φερνάντο Σάντος είναι προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας και τον Μάρτιο θα δώσει μεγάλη μάχη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ τα οικονομικά δεδομένα απέχουν πολύ από τις δυνατότητες της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, το κασέ του πολύπειρου προπονητή είναι στα δύο εκατ. ευρώ και η Ομοσπονδία έχει θέσει ως «ταβάνι» στις δυνατότητές της στις 600-700.000 ευρώ στα οποία υπολογίζονται και πιθανά μπόνους, όπως είναι αυτό της πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, τον τεχνικό διευθυντή Εθνικών ομάδων της Ελλάδας, Κώστα Κωνσταντινίδη και τον αθλητικό διευθυντή της Εθνικής Ανδρών, Τάκη Φύσσα συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα με κυριότερο το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, από τη στιγμή που η περίπτωση Σάντος είναι πολύ δύσκολη.

Στη λίστα του Κώστα Κωνσταντινίδη, που συνεχώς ανανεώνεται, βρίσκονται περιπτώσεις από τη γερμανική και ιβηρική αγορά, αλλά και από την Ιταλία. Η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο, που γράφτηκε στην Ιταλία, δεν επιβεβαιώνεται από πλευρά Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ