aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Έφτιαξε»… κοσμάκη ο Κολοβός

Η παρασκηνιακή στήλη «Ο Πληροφοριοδότης» της εφημερίδας «Ώρα Των Σπορ», κάνει αναφορά στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος με το γκολ που σημείωσε για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Βοσνία, δικαίωσε τόσο τον Άγγελο Αναστασιάδη όσο και τον Γιάννη Αναστασίου.

Το ρεπορτάζ που τιτλοφορείται «“Έφτιαξε”… κοσμάκη ο Κολοβός» αναφέρει τα ακόλουθα: «Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, ο Δημήτρης Κολοβός δικαιώνει και τον Γιάννη Αναστασίου. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έβαλε το πολύτιμο γκολ της Ελλάδας στη Ζένιτσα που έδωσε τον “χρυσό” βαθμό στη “γαλανόλευκη” και βούλωσε πολλά στόματα που έσπευσαν να σχολιάσουν (αρνητικά) την πρόσκλησή του στην Εθνική.

Κι όσο έτριβε τα χέρια του ο Αναστασιάδης στον πάγκο της Εθνικής ομάδας με τις στροφές του Κολοβού, άλλο τόσο τα έτριβε και ο Γιάννης Αναστασίου. Βλέπετε, ο κόουτς της Ομόνοιας είναι αυτός που ανέλαβε “επ΄ώμου” την υπόθεση της μετεγγραφής του από την Μέχελεν τον περασμένο Γενάρη και έφερε τον άλλοτε παίκτη του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ