aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ«Δύο θέσεις παίζονται στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Κύπρου»

«Δύο θέσεις παίζονται στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας ενόψει Κύπρου»

Τα τελευταία νέα της Εθνικής Ελλάδας, με αφορμή τα επόμενα παιχνίδια για το Nations League με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία, μετέφερε ο Σωτήρης Ταμπάκος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως ο Γκουστάβο Πογέτ δοκίμασε χθες το 4-2-3-1, τσεκάροντας διάφορα πρόσωπα σε κάποιες θέσεις.

«Δεν θα κάνει πολλές αλλαγές, στον πρώτο αγώνα με την Κύπρο», ανέφερε αρχικά.

«Δύο θέσεις παίζουν, αφού η τετράδα της άμυνας δεν αλλάζει. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Παπανικολάου της Ρακόφ για δύο θέσεις στα χαφ. Σίγουρος φαίνεται πως είναι ο Σιώπης και έχει ένα προβάδισμα ο Κουρμπέλης έναντι του Μπουχαλάκη», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, είπε: «Μπροστά τριάδα, στη μέση ο αρχηγός Μπακασέτας. Εκτός Μάνταλος και Γιακουμάκης, λόγω καρτών, δεξιά και αριστερά ο Μασούρας και παίζεται μία θέση μεταξύ Πέλκα/Χατζηγιοβάννη, με φαβορί τον άσο της Χαλ έναντι του συμπαίκτη του που δεν παίζει βασικός στα τελευταία ματς στην Τουρκία. Ως σέντερ φορ θα παίξει ο Δουβίκας, ο οποίος είναι μαζί με τον Μπάρκα στην Ουτρέχη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ