aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άλλος ένας ελληνικός μονόδρομος

Η κατοχή της μπάλας θα είναι καθοριστική στο σημερινό  (21:45) παιχνίδι της εθνικής με το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Εθνών, σύμφωνα με τον Τζον φαν Σιπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δήλωσε ικανοποιημένος από την προσαρμογή των διεθνών στις δικές του επιθυμίες, αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού, ενώ τόνισε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και την ενδεκάδα θα την αποφασίσει σήμερα το πρωί, χωρίς να αφήσει οποιαδήποτε ένδειξη για τις σκέψεις του.

«Προφανώς υπάρχει λίγη κούραση, αλλά οι παίκτες έχουν επανέλθει. Τα παιδιά είναι συνηθισμένα να παίζουν απαιτητικά παιχνίδια», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σκιαγράφησε και το Κόσοβο: «Είναι μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο, έχοντας την κατοχή. Ουσιαστικά το παιχνίδι θα κριθεί στο ποια ομάδα θα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά και ποια θα είναι πιο επιθετική. Θα πρέπει, βέβαια, να αμυνθούμε και σωστά. Θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Όταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου, μπορείς να δημιουργήσεις και να έχεις τον έλεγχο του αγώνα».

Τους τρεις βαθμούς της νίκης, είτε με καλό ποδόσφαιρο είτε όχι, έθεσε ως βασικό στόχο ο Δημήτρης Λημνιός για τη σημερινή αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

«Δεν θα πω ότι υπάρχει πίεση αλλά στόχος είναι πάντα η νίκη όταν παίζεις με το εθνόσημο. Με το Κόσοβο που είναι πιο δύσκολο παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας διατηρήσουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα», ανέφερε ο Έλληνας εξτρέμ της Κολωνίας και κατέληξε: «Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια ομάδα αυτή θα είναι της Σλοβενίας, που είναι στην πρώτη θέση μαζί μας. Δεν θα πρέπει λοιπόν να χάσουμε κάποιο βαθμό, θα είναι απώλεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ