aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΕλληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΈστειλαν τον Πανιώνιο σπίτι του και πέρασαν… αγκαλιά

Έστειλαν τον Πανιώνιο σπίτι του και πέρασαν… αγκαλιά

Εκτός Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται και μαθηματικά ο Πανιώνιος! Και αυτό διότι ο Κισσαμικός με τον Λεβαδειακό έφεραν το αποτέλεσμα (1-1) που δεν ήθελαν οι Νεοσμυρνιώτες και πέρασαν αμφότεροι στους «16» της διοργάνωσης. Πέρασαν ως πρώτοι οι Κρητικοί και δεύτεροι οι Βοιωτοί.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να μετατρέψουν την κατοχή τους σε γκολ στο 28ο λεπτό με τον Βλάχο. Το τέρμα αυτό έβαλε… φωτιά στον όμιλο, καθώς με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα υπήρχαν ελπίδες για τον Πανιώνιο ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Ωστόσο οι Βοιωτοί έσβησαν τα «όνειρα» των «κυανέρυθρων» καθώς λίγο μετά την έναρξη του ο Γιακουμάκης σκόραρε με κοντινό πλασέ μετά από τραγικό λάθος του Σελινιωτάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1!

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Φυντικάκης (77′ Λουβιτάκης), Παντελάκης (46′ Σελινιωτάκης), Γκούμας, Κουρέλλας, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Βλάχος (77′ Καβράκης), Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Μάντζης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Δασκαλάκης, Τόπι, Ουόν, Τριποτσέρης, Παππάς (54′ Σένκα), Βασιλείου (69′ Μάγκας), Μιλιάζες, Ζεζίνιο (77′ Καψάσκης), Καλτσάς, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

Στα άλλα ματς της ημέρας για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας:

Άρης – Βέροια 0-0

Αγροτικός Αστέρας – Ξάνθη 1-1

Αιγινιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-4

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ