aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Έσπασε» ακόμη ένα ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

Ακόμη ένα ρεκόρ κατέγραψε ο ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του, αφού ο Δικέφαλος απέναντι στη ΜΠΑΤΕ σημείωσε την μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη του, όσον αφορά την φάση των ομίλων του Europa League.

Οι «ασπρόμαυροι» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, έφυγαν με το εμφατικό 1-4 από την έδρα της ΜΠΑΤΕ, καταγράφοντας ακόμη ένα ρεκόρ στο ενεργητικό τους υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Tα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στην Borisov Arena, αποτελούν νέο ρεκόρ για τους Θεσσαλονικείς όσον αφορά την φάση των ομίλων του Europa League, ξεπερνώντας το 1-3 του Δικεφάλου στην έδρα της Σάμροκ Ρόβερς στις 3 Νοεμβρίου του 2011.

Η μεγαλύτερη νίκη εκτός έδρας, ωστόσο, για τον Δικέφαλο παραμένει το επιβλητικό 0-7 απέναντι στην Λοκομοτίβ Τιφλίδας στις 16 Σεπτεμβρίου του 1999, όμως ο συγκεκριμένος αγώνας αφορούσε τον πρώτο γύρο του τότε Κυπέλλου UEFA.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ