aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έσωσε τον βαθμό στο… 90′

Με γκολ του Μητρόπουλου στο 90’ ο Λεβαδειακός «έκλεψε» τον βαθμό (1-1) από τον Πλατανιά και παρέμεινε αήττητος μετά από τρεις αγωνιστικές στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Βοιωτοί, οι οποίοι αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν την ολοκλήρωση μίας ώρας αγώνα από το τέρμα του Μπούντνικ, όμως δεν το έβαλαν κάτω και δικαιώθηκαν λίγο πριν την εκπνοή. Ο Μητρόπουλος με κεφαλιά στο 90’ νίκησε τον εξαιρετικό Κοκκαλά και με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Λεβαδειακού χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό.

Έτσι, η ομάδα του Ανιγκό παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα, ρίχνοντας στο… σακούλι της τον τρίτο βαθμό. Δεύτερη ισοπαλία για τον Πλατανιά, που έδειξε πολύ καλά πρόσωπο παρά τις πολλές απουσίες και θα μπορούσε να είχε φύγει με ένα πολύτιμο «τρίποντο» από τη Λιβαδειά.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αντιλέχου (46’ Καραχάλιος), Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (73’ Μπελγκαζουανί), Νιάσε, Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο, Γιακουμάκης (60’ Σίλβα).

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Ντικαμονά (31’ Πριντέτα), Στάθης, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Πλιάτσικας, Πατράλης, Κοροβέσης (70’ Γκρζέλτσακ), Ενσικουλού, Μπούντνικ (84’ Δημούτσος).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ