aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕρυθρόλευκη ανατροπή σε θρίλερ και λύσσα για την κορυφή

Ερυθρόλευκη ανατροπή σε θρίλερ και λύσσα για την κορυφή

Ο Ολυμπιακός όπως το συνηθίζει φέτος… λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Βούκοβιτς να σκοράρει και να κάνει το 1-2, δίνοντας το διπλό στην ομάδα του με ανατροπή στο Περιστέρι. Ο Κουλούρης είχε βάλει μπροστά τον Ατρόμητο στο 43′, ισοφάρισε ο Καμαρά στο 49, άλλαξε το πρόσωπο των «ερυθρόλευκων» ο Φορτούνης με την είσοδό του στην επανάληψη.

Μπήκε πολύ δυνατά ο Ολυμπιακός
Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο! Μπήκαν στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό με σκοπό το γρήγορο γκολ… Έτσι, μόλις στο 1′ απείλησαν με τον Ναουέλ από αριστερά να γυρίζει στον Καμαρά ο οποίος σούταρε από καλή θέση άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (6′), το σουτ του Κούτρη δεν δυσκόλεψε τον Μέγιερι.

Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη του καλή στιγμή με τον Μάνο να πλασάρει σε τετ α τετ και τον Χατζηισαΐα να προλαβαίνει και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 12′, ο Βούκοβιτς πήρε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε στο 15′ και το σουτ του Καμαρά.

Η μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 20′. Τότε ο Ποντένσε από δεξιά έκανε το γύρισμα στον Μάνο, ο οποίος πλάσαρε στη κίνηση στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Κάπου εκεί ο Ατρόμητος ισορρόπησε την αναμέτρηση και η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 36′, με τον Τοροσίδη μετά από κόρνερ με κεφαλιά να αστοχεί.

Μία φάση και γκολ ο Κουλούρης!
Από το 20′ και μετά, όπως προείπαμε, ο Ατρόμητος ισορρόπησε την αναμέτρηση και προσπάθησε να απειλήσει, όμως δεν μπορούσε απέναντι στα στόπερ του Ολυμπιακού.

Στην μία όμως ευκαιρία που βρήκαν οι Περιστεριώτες στο ματς, κατάφεραν να σκοράρουν! Ο Μπουσουλάτζιτς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή στο 43′, έκανε το σουτ με τον Σα να αποκρούει και τον Κουλούρη από κοντά να παίρνει το ριμπάουν και να πλασάρει στην κενή εστία κάνοντας το 1-0.

Αυτό το γκολ ήταν και το οποίο χώρισε τις δυο ομάδες στην ανάπαυλα, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος, αλλά τον Ατρόμητο να έχει την ουσία!

Ισοφάρισε αμέσως και κυριάρχησε
Ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να ισοφαρίσει με την επανέναρξη κι από εκεί και πέρα κυριάρχησε και πάλι στο παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, που άλλαξε την εικόνα του Ολυμπιακού, ο Καμαρά με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1.

Σαν να μην έφτανε το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης στον Ατρόμητο, στο 57′ ήρθε και η δεύτερη κίτρινη στον Μπουσουλάτζιτς με αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες να μείνουν με 10 παίκτες. Ωστόσο, στο 62′, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απείλησε με το σουτ του Μάντσον να το βγάζει ο Σα και στη συνέχεια ο Κουλούρης να πλασάρει ελάχιστα έξω.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του Ατρόμητου στο ματς, ο οποίος με παίκτη λιγότερο προσπάθησε να κρατήσει τον βαθμό. Στο 63′, ο Μέγιερι έσωσε το σουτ του Γκιγιέρμε, ενώ στο 67′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη έφυγε άουτ. Στο 74′ ο Φορτούνης σούταρε και πάλι με τον Μέγιερι ξανά σε ετοιμότητα, ενώ στο 81′ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρήκε κάθετα τον Φετφατζίδη το πλασέ του οποίου έφυγε άουτ.

Λυτρωτής Βούκοβιτς και πάλι στο 93′!
Για πέμπτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα όμως, ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε την νίκη! Εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο Βούκοβιτς στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έγραψε το 1-2 κι έβαλε τέλος στο αήττητος σερί του Ατρόμητου…

Ατρόμητος (3-4-3): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης (80’ Νάτσος), Μπρούνο (71’ Μανούσος), Κουλούρης, Ενσικουλού (61’ Ούμπιδες).

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ναουέλ (73’ Φετφατζίδης), Νάτχο (46’ Φορτούνης), Ποντένσε (76’ Γκερέρο), Μάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ