aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ερυθρόλευκες» αναρτήσεις για Τουρέ

Παρότι συνυπήρξαν για πολύ λίγο, έδειξαν να στιγματίζονται από τη συνεργασία τους με τον Γιάγια Τουρέ.

Μαντί Καμαρά, Ομάρ Ελαμπντελαουί , Αχμέντ Χασάν και Ανδρέας Μπουχαλάκης έκαναν ανάρτηση μέσω της οποίας στέλνουν το μήνυμά τους στον Ιβοριανό μέσο, που αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Καμαρά αναφέρει: «Ήταν όνειρο να αγωνιστώ στο πλευρό σου. Το μόνο που μπορώ να πω είναι λόγια ευχαριστίας για αυτό. Το μοναδικό που έκανε ήταν να απολαύσω τις στιγμές που αγωνιστήκαμε μαζί και όλα όσα μου έμαθες. Είναι ένα καλό παράδειγμα και ένα είδωλο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου».

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Ήταν τιμή μου να σε παρακολουθώ και να μαθαίνω από εσένα σαν νεαρός ποδοσφαιριστής στην Μάντσεστερ Σίτι. Ήταν επίσης χαρά μου να μοιράζομαι μαζί σου τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Εύχομαι τα καλύτερα για την απόσυρσή σου Θρύλε».

Ο Αχμέντ Χασάν: «Μεγάλη τιμή να παίζεις δίπλα σε έναν τέτοιο παίκτη. Η κληρονομιά σου θα παραμείνει για πάντα μαζί μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Σου εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σου ταξίδι».

Η ανάρτηση του Μπουχαλάκη

inner

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ