aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ερωτηματικό» η επίθεση του Ολυμπιακού για Καραμπάγκ

«Ερωτηματικό» η επίθεση του Ολυμπιακού για Καραμπάγκ

Την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις αγώνες, με απολογισμό τρεις ήττες και μία ισοπαλία έπειτα από τον αγώνα με τον Ιωνικό, πέτυχε χθες ο Ολυμπιακός.
Στην επιστροφή του Μίτσελ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, η ομάδα επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου και πήρε μία πολύτιμη νίκη, για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους.

Ωστόσο, από σήμερα οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να στρέψουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ένα ματς που είναι σημαντικό για να μπορούν να ελπίζουν σε πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η δυσάρεστη είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος.
Αυτό σημαίνει πως ο Μαροκινός φορ χάνει δεδομένα τα παιχνίδια με Καραμπάγκ και ΟΦΗ, ενώ η μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί σήμερα θα φανερώσει το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και θα γίνει σαφέστερη η εικόνα για το διάστημα της απουσίας του ποδοσφαιριστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ