aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈριξε και τον ΠΑΣ στα... πηγάδια και συνεχίζει απτόητη

Έριξε και τον ΠΑΣ στα… πηγάδια και συνεχίζει απτόητη

Ούτε ο εξαιρετικός φέτος ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να σταματήσει την πορεία της Ξάνθης, προς τα πλέϊ οφ. Η ομάδα της Θράκης άφησε πίσω της την ήττα από τον Ολυμπιακό, επέστρεψε στις επιτυχίες, λυγίζοντας με 2-0 τους Ηπειρώτες, που δεν ήταν καλοί στην τελική προσπάθεια και το… πλήρωσαν.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά είχε ωραίο ρυθμό με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ, από το ξεκίνημα. Ο Σολτάνι έδωσε το πρβάδισμα στην ομάδα του με κοντινή προσπάθεια, μετά από εξαιρετική ασίστ του Μπαξεβανίδη στο 22′. Λίγο αργότερα ο Μαμπουλού σε τετ-α-τετ δεν… απάντησε αφού ούτε πλάσασε ούτε… πάσαρε στον Ζάϊρο και ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία του.

Στο δεύτερο μέρος όλα τα λεφτά ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΣ ρίσκαρε βγήκε μπροστά και «ακούμπησε» το γκολ δύο φορές, μέσα σε λίγα λεπτά. Στο 85′ ο Ναδάλες πλάσαρε άστοχα από καλή θέση και στο 87′ ο Κόντε μέσα από την περιοχή νικήθηκε από τον Ζίβκοβιτς. Το σουτ του Γιουνές στην επόμενη φάση (88′), κόντραρε στον Μιχαήλ, ξεγέλασε τον Πασχαλάκη και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ξάνθη σκαρφάλωσε μόνη δεύτερη (προς το παρών) και περιμένει να δει τι θα κάνουν Πανιώνιος (με Ατρόμητο) και Παναθηναϊκός (με ΑΕΚ). Όπως και να χει την δουλειά της την έχει κάνει και με το… παραπάνω.

ΣΚΟΡΕΡ: 22′ Σολτάνι, 88′ Γιουνές

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 69′ Ντε Λούκας, 80′ Μπαξεβανίδης-56′ Κοζορώνης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τίκας (Καρδίτσας)

ΞΑΝΘΗ (Ρ. Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνές (90′ Ράνος), Σολτάνι (83′ Λάζιτς), Λουσέρο, Χατζητερζόγλου (78′ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Βασιλακάκης, Φλίσκας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ., Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Γιάκος (74′ Ναδάλες), Τζημόπουλος, Ζάιρο, Ακόστα, Κοζορώνης (62′ Βιδάλ), Κούτρης, Σκόνδρας, Μαμπουλού (76′ Κοντέ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ