aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈρχεται ο Πέπε, προχωράει για Γκάρι ο Ολυμπιακός

Έρχεται ο Πέπε, προχωράει για Γκάρι ο Ολυμπιακός

Ο Πέπε είναι τελικά ο… διάδοχος του Γκιγέρμε για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, μετά τη μετεγγραφή του Βραζιλιάνου χαφ στην Αλ-Σαντ.

Ο Πορτογάλος άσος αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος επέμεινε πολύ για την απόκτησή του και δεν ήθελε να αποχωρήσουν οι Πειραιώτες στις επαφές με την Γκιμαράες.

Τελικά οι δύο ομάδες τα βρήκαν στα 4 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, και πλέον εκείνο που απομένει είναι κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να πάρει ο 23χρονος μέσος το αεροπλάνο και να φτάσει στην Ελλάδα.

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πέπε για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Εν τω μεταξύ, προχωρημένη φαίνεται πως είναι και η αντίστοιχη υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες για τους Πειραιώτες.

Στην Τουρκία γράφτηκε ότι τα βρήκαν με τη Φενέρ, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από «ερυθρόλευκα» χείλη, και ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα.

Για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ έχει ανάψει το «πράσινο φως» και ο Μαρτίνς, ο οποίος θα τον έχει στη διάθεσή του με τη μορφή δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ