aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έρχεται με όρεξη ο νέος κίπερ

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από χθες νωρίς το απόγευμα ο Ροδρίγο Ρέι. Τον Αργεντινό τερματοφύλακα υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, άνθρωποι του «δικεφάλου». Ο Ρέι έχει συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου του. Εάν περάσει με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συνεργασία τετραετούς διάρκειας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ», δήλωσε ο Ρέι κατά την άφιξή του και συνέχισε: «Έρχομαι με όρεξη για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Τώρα θέλω να περάσω από τις ιατρικές εξετάσεις, να τελειώσει η μετεγγραφή οριστικά και θα δούμε πότε θα πάω στην Ολλανδία». Εφόσον η απόκτηση του 26χρονου κίπερ ολοκληρωθεί, σύμφωνα με ελλαδικά δημοσιεύματα, ο τελευταίος αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο στην αποστολή του «δικέφαλου» στην Ολλανδία. Υποστηρίζουν επίσης ότι ο Αργεντινός τερματοφύλακας θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τετραετή συνεργασία.

Ο Ρέι δεν ήταν ποτέ η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για την κάλυψη της θέσης κάτω από τα δοκάρια. Οι άνθρωποι της ομάδας, ως γνωστό, ήθελαν διακαώς να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον Γκιγέρμο Οτσόα, που αποτελούσε τον βασικό μετεγγραφικό στόχο τους. Περίμεναν, αλλά απάντηση δεν πήραν, παρά το γεγονός ότι κατέθεσαν μια πολύ δελεαστική πρόταση στον Μεξικανό άσο, ο οποίος προχθές ανακοινώθηκε από τη Σταντάρ Λιέγης. Η πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ στον Οτσόα ήταν για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ. Η πλευρά του παίκτη όμως δεν απάντησε ούτε θετικά, ούτε αρνητικά στους ανθρώπους του «δικεφάλου», που τελικά κατέληξαν στον Αργεντινό, Ροδρίγο Ρέι.

Το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε διακαώς τον διεθνή κίπερ στην ομάδα του, φαίνεται και από την απόφασή του να στείλει τον ειδικό του σύμβουλο στο ξενοδοχείο της εθνικής ομάδας του Μεξικού, για να μιλήσει στον Οτσόα και να του δείξει πόσο πολύ τον θέλουν στη Θεσσαλονίκη. Ο Οτσόα δεν απάντησε καν και δυσαρέστησε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθούν οι διαδικασίες για τον Ρέι, που περίμενε στο ακουστικό του για την πρόταση του ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ