aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈρχεται «καυτό καλοκαίρι» για Σισέ-Καμαρά

Έρχεται «καυτό καλοκαίρι» για Σισέ-Καμαρά

Από επίσημα χείλη υπήρξε τοποθέτηση όσον αφορά το μέλλον του Παπ Σισέ και του Μαντί Καμαρά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι από εκείνους που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών «μνηστήρων».

Αυτό παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ο Σαλίμ Αράς, δεξί χέρι του Πιέρ Ισά.

«Θα είμαι πολύ απασχολημένος το καλοκαίρι με τον αμυντικό του Ολυμπιακού Παπ Σισέ και τον Μαντί Καμαρά. Δύο παιδία που θα είναι καυτά στην αγορά. Και στη συνέχεια πρέπει να πάμε και στο Κόπα Άφρικα, στην Αίγυπτο, για ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των δύο διεθνών άσων στην ιστοσελίδα «Leerosportnews».

Για τον Σισέ ακούστηκε πως υπήρξε πρόταση τον Ιανουάριο από γερμανική ομάδα που έφτασε τα 18 εκατ. ευρώ, όμως απορρίφθηκε την τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Γενικότερα η Bundesliga δείχνει πως έχει… αδυναμία στον Αφρικανό στόπερ, ενώ χθες ακούστηκε και η Ρόμα για τον παίκτη. Από εκεί και πέρα, ο Καμαρά είχε κάποιες κρούσεις, χωρίς να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για εκείνον τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ