aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπτάψυχος ο Βόλος, χαρακίρι για Αστέρα!

Επτάψυχος ο Βόλος, χαρακίρι για Αστέρα!

Την… πάτησε από τον επτάψυχο Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης με τη σημερινή ισοπαλία 1-1! Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπαράλες (25′), έχασαν ένα ακόμη με τον Αργεντινό (52′) και ο Βόλος των δέκα παικτών βρήκε το γκολ στα… χασομέρια (90’+4′) με τον Περέα για να πάρει σπουδαίο βαθμό (1-1).

Στους 13 βαθμούς πλέον ο Αστέρας Τρίπολης, στους 14 ο Βόλος! Υποδέχεται τον Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα ο Αστέρας, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό την Κυριακή ο Βόλος.

Το ματς

Κακό ματς, με πολλές μονομαχίες και λάθη από τις δύο ομάδες. Αμφότεροι δεν έπαιρναν ρίσκα, δείχνοντας κατά κάποιο τρόπο φοβισμένοι και κρατούσαν τις θέσεις τους, χωρίς να ανεβάζουν πολλούς ποδοσφαιριστές στο μισό γήπεδο του αντιπάλου. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό, με τον Μπαράλες να τσιμπάει στο 22ο λεπτό προ του Κολόμπο, αυτός τον ανέτρεψε και ο Τζήλος έδειξε την άσπρη βούλα απ’ όπου ο Αργεντινός φορ νίκησε τον Κλέιμαν για το 1-0 (25′). Το γκολ αυτό δεν βελτίωσε ιδιαίτερα το παιχνίδι, που παρέμεινε σκληρό και με αρκετά φάουλ και μονομαχίες, με τους Ιγκλέσιας, Κολόμπο να… κιτρινίζονται.

Ο Μαρτίνες είχε την ευκαιρία να απειλήσει στο 37′ αλλά το σουτ από τα όρια της περιοχής πέρασε μακριά από την εστία, με τον Αστέρα να δημιουργεί τρία λεπτά αργότερα την τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου όταν ο Κρέσπι μπήκε στην περιοχή από διαγώνια θέση δεξιά αλλά το σουτ του, το… έβγαλε ο Κλέιμαν στην κλειστή -αριστερή- του γωνία. Ο Άχνελ Λόπεθ έβγαλε τον Μαρτίνες που δεν ήταν καλός και δεν βοηθούσε, έβαλε τον Περέα και ο Κολομβιανός πέρασε στο δεξί φτερό της επίθεσης, με τον Ουάρντα να έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Δουβίκα.

Λίγο μετά την επανέναρξη, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε την ευκαιρία να… χτυπήσει για δεύτερη φορά, ξανά με τον ίδιο τρόπο. Ο Τζήλος πήγε στο VAR και έδωσε το πέναλτι σε χέρι του Δουβίκα που είχε γυρίσει για να μαρκάρει τον Σουάρεθ, με τον Μπαράλες όμως να μην μπορεί να νικήσει αυτή τη φορά τον Κλέιμαν στο 52ο λεπτό από την άσπρη βούλα! Ο κίπερ του Βόλου είχε κρατήσει όρθια την ομάδα του, η οποία στάθηκε τυχερή ένα πεντάλεπτο μετά όταν ο Σίτο δεν κατάφερε να σκοράρει από τα 5 μέτρα με την μπάλα να βρίσκει στον Κολόμπο! Το ματς άρχισε να χαλάει, ο Αστέρας δεν κυνήγησε το δεύτερο γκολ και προσπάθησε να προστατέψει το προβάδισμά του, παίζοντας στην κόντρα.

Κατάφερε να περιορίσει στο έπακρο τον Δουβίκα, όπως και τον Ουάρντα και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν καθόλου μπάλα. Το ματς πήγαινε φουλ για… άσσο, ο Φεράρι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90ο λεπτό και τα πέντε εναπομείναντα λεπτά έδειχναν διαδικαστικά. Ο Περέα όμως εμφανίστηκε ως απομηχανής θεός και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινό πλασέ μετά την πάσα του Μπαρτόλο για το τελικό 1-1 και τον ανέλπιστο βαθμό του Βόλου στην Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεθ (80’ Τασουλής), Σουάρεθ, Καστάνο, Ιγκλέσιας (66’ Τιλίκα), Μουνάφο, Γκόμεθ, Σίτο (66’ Βαλιέντε), Κρέσπι (85’ Γκαρσία), Μπαράλες.

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσεζ, Ντεντάκης, Ριένστρα, Νίνης, Δουβίκας, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Μαρτίνες (46’ Περέα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ