aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕΠΟ σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ: «Δηλώστε γραπτώς ότι δεν κατεβαίνετε»!

ΕΠΟ σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ: «Δηλώστε γραπτώς ότι δεν κατεβαίνετε»!

Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα… μηδέν για άλλη μία φορά. Η μη έναρξη της Super League την προγραμματισμένη ημερομηνία είναι ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο πια και οι ανακοινώσεις των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διαδέχθηκαν την στάση και τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή για την ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, η Ομοσπονδία θα ζητήσει από τους συγκεκριμένους συλλόγους να δηλώσουν γραπτώς τόσο σε ΕΠΟ όσο και σε FIFA / UEFA ότι δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Από την στιγμή που πρόκειται και για ομάδες με παρουσία και στην Ευρώπη υποχρεούνται να λειτουργήσουν ανάλογα. Και φυσικά αυτό που θα τονίσει η ΕΠΟ είναι πως εφόσον θα τοποθετηθούν και γραπτά πως δεν μετέχουν στην Λίγκα, ότι θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες. Ποινές που ξεκινούν από αφαίρεση βαθμών και τιμωρίες έδρας και φτάνουν μέχρι και σε αποβολή από το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ