aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιβεβαιώνουν από την Αλ Αΐν το ενδιαφέρον για Βέρντε!

Επιβεβαιώνουν από την Αλ Αΐν το ενδιαφέρον για Βέρντε!

Ο Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται στο στόχαστρο της Αλ Αΐν, κάτι που έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες μέσω δημοσιευμάτων.

Ο Ιταλός εξτρέμ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ΑΕΚ, δίνοντας στη Ρόμα το ποσό των 700 χιλ. ευρώ και ο 24χρονος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν είναι απολύτως υπαρκτό. Το sportfm.gr επικοινώνησε με ανθρώπους της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και μας επιβεβαίωσαν πως ο Ντανιέλε Βέρντε αποτελεί έναν από τους δύο κορυφαίους στόχους του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν!

Η Αλ Αΐν… καίγεται για την απόκτηση ενός εξτρέμ, ο Βέρντε είναι ένας από τους εκλεκτούς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο επόμενο δεκαήμερο θα «σκάσει» πρόταση στα γραφεία της ΑΕΚ. Χωρίς να κάνουν γνωστό το ποσό που σκέφτονται να προσφέρουν στην Ένωση.

Ο Βέρντε από την πλευρά του παραμένει άγνωστο εάν θέλει να μετακομίσει στα Εμιράτα. Είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος στην ΑΕΚ και περισσότερο θα… ψηνόταν αν ήταν να φύγει για κάπου, αυτό να ήταν για ένα μεγαλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή να επιστρέψει στην Ιταλία. Αναφέρουμε ξανά το… αν καθώς δεν έχει εκφράσει κάποια τέτοια επιθυμία στους «κιτρινόμαυρους».

Απορίας άξιον παραμένει το ποσό που θα προσφέρει η Αλ Αΐν στον Βέρντε, εφόσον το ενδιαφέρον προχωρήσει σε πρόταση. Η φημολογία που υπάρχει είναι πως θα υπερβεί το 1 εκατ. ευρώ για ετήσιες αποδοχές και ίσως φτάσει ή ξεπεράσει το 1,2 εκατ. ευρω!

Ο Βέρντε αποτελεί έναν ποιοτικό μεσοεπιθετικό που τη φετινή σεζόν μετράει 20 εμφανίσεις, 4 γκολ και 3 ασίστ με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ