aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπίθεση κουκουλοφόρων σε οπαδούς του Ολυμπιακού!

Επίθεση κουκουλοφόρων σε οπαδούς του Ολυμπιακού!

Ένα ακόμα κρούσμα οπαδικής βίας είχαμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το πόλο των γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γλυφάδα στο Παπαστράτειο. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου η αναμέτρηση διεκόπη αφού στο κλειστό εισέβαλαν περίπου 20-30 άτομα με κράνη και κουκούλες.

Όλοι τους κρατούσαν καδρόνια στα χέρια, ενώ υπήρξαν και κάποια οι οποίοι έφεραν μαχαίρια.

Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα με τους λιγοστούς φιλάθλους που ήταν στην εξέδρα, τραυματίζοντας ορισμένους εξ αυτών. Όπως ήταν φυσιολογικό οι αθλήτριες των δύο ομάδων υπέστησαν σοκ από τα όσα είδαν να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια τους και ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξαν δύο τραυματισμοί, ενώ από τη μανία των χούλιγκαν δεν ξέφυγε ούτε το λάπτοπ φωτορεπόρτερ που ήταν στο κολυμβητήριο το οποίο αφού το έσπασαν το πέταξαν στην πισίνα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λιγοστή αστυνομική δύναμη που ήταν στο κολυμβητήριο δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, ενώ όταν ήρθαν ενισχύσεις ήταν πλέον αργά. Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση του Νίκου Δεληγιάννη στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ένα μαχαίρι πεσμένο στο έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ