aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιτέλους χαμογέλασε ο Παναθηναϊκός!

Επιτέλους χαμογέλασε ο Παναθηναϊκός!

Άλλαξε ο χρόνος και ο Παναθηναϊκός! Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν μεταμορφωμένη, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έβγαλε 25 τελικές, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει μόνο με πέναλτι! Οι «πράσινοι» λύγισαν από την… βούλα τον Πλατανιά, με τον Βιγιαφάνιες να σκοράρει δις από τα έντεκα βήματα και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά τις 28 Οκτωβρίου (2-0)!

Πέτυχε το ένα από τα δύο πέναλτι ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Υπέδειξε σωστά το πρώτο στο 71ο λεπτό σε χέρι του Ντικαμονά, ωστόσο το δεύτερο στο 90’ δεν υπήρχε ποτέ, με την μπάλα να σταματάει στην μέση του Καρυπίδη. Διαμαρτυρήθηκαν για ακόμη ένα στο 66’ σε μαρκάρισμα του Βάντερσον στον Δώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με δέκα παίκτες το ματς λόγω σωστή αποβολής του Ντικαμονά στο 82’

Στους 19 βαθμούς έφτασαν οι «πράσινοι», παραμένει στην τελευταία θέση με μόλις έξι βαθμούς ο Πλατανιάς που βλέπει το… τρένο της παραμονής να απομακρύνεται κάθε αγωνιστική και περισσότερο.

Παναθηναiκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Ινσούα, Λουντ (46’ Χίλιεμαρκ), Τζανδάρης, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ (81’ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Πίσπας (61’ Δώνης).

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Ουές (44’ Στάμου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Παπανικολάου (68’ Πετρόπουλος), Γκρζέλτσακ (46’ Ντουαλά).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ