aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιστροφή στις νίκες με τριάρα ο ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα ο ΠΑΟΚ

Με τον Μπίσεσβαρ να δημιουργεί και τον Περέιρα να… εκτελεί, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε εύκολα του Λεβαδειακού με 3-0 και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα θα μπορέσει να μπει στην 5αδα έτσι και επικρατήσει του ΠΑΣ την επόμενη αγωνιστική στα Γιάννινα (23/1, 19:30).

Οι ηττημένοι βρίσκονται πλέον στη ζώνη του υποβιβασμού, συνεχίζοντας τα αρνητικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές. Οι Βοιωτοί μακριά από το σπίτι τους έχουν μόλις ένα βαθμό, ενώ στα τελευταία τους επτά ματς έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ και έχουν δεχθεί 20!

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ τα πράγματα για το σύνολο του Ιβιτς έγιναν ακόμα πιο εύκολα όταν ο Μεντί αντίκρησε την κόκκινη κάρτα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

ΠΑΟΚ (Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (72′ Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57΄Περέϊρα), Αθανασιάδης (77′ Mυστακίδης).

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος):Ναμάσκο, Μιλιάζες (64′ Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (76′ Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου (68′ Γιουσούφ), Καλτσάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ