aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη, σε αγώνα για την 14η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League και ανέβηκε στην 4η θέση της κατάταξης με 18 βαθμούς. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τασουλής στο 64΄ με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν έτσι την 5η φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα ενώ η Κέρκυρα, υπέστη την 4η ήττα της.

Ο Πανιώνος δημιούργησε την πρώτη καλή εκαιρία στον αγώνα στο 13′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μασούντ, ο Βλάχος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κουτζαβασίλης δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά στη συνέχεια βγήκε γρήγορα και νίκησε από κοντά τον Ανσαριφάρντ.

Η Κέρκυρα απάντησε με δύο ευκαιρίες σε ένα δίλεπτο. Στο 18΄ διαγώνιο σουτ του Τουράμ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Στο 19΄ επίσης, ο Ρισβάνης απομάκρυνε την μπάλα η οποία χτυπάει στο κεφάλι του Βλάχου και κατευθύνεται προς τα δίχτυα αλλά ο Γιαννιώτης αποσοβεί το αυτογκόλ και στη συνέχεια ο Οικονόμου με προβολή προλαβαίνει τον Τουράμ πριν σκοράρει από κοντά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό με γρήγορο παιχνίδι από τς δύο ομάδες. Με μεγαλύτερη κατοχή τς μπάλας ο Πανιώνιος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 64΄, με τον Τασουλή, ο οποίος με αριστερό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Κουτζαβασίλη και έκανε το 1-0 σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα στην Super League. Η Κέρκυρα άνοξε το παιχνίδι της δίνοντας χώρο στον Πανιώμνιο που θα μπορούσε να σημειώσει και 2ο τέρμα, αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση στις καθυστερήσεις, δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Σε μία από αυτές και μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ντουαλά έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και το παιχνίδι έλαβε τέλος.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Ανσφαριφάρντ / Φούντας, Μασούντ

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79΄ Γκιοατά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (72΄ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν, Ανσφαριφάρντ (90΄ Ενγκόγκ).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (83΄ Γεωργακόπουλος), Σπίνουλας, Ντουαλά, Κόντος (77΄ Γκόμες), Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Τουράμ, Νίκιτς (69΄ Ζορμπάς).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ