aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιστροφή στη δράση με Χάντερσφιλντ για Ολυμπιακό

Επιστροφή στη δράση με Χάντερσφιλντ για Ολυμπιακό

Υπό κανονικές συνθήκες, αυτήν την εποχή ο Ολυμπιακός θα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ωστόσο, το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έφερε τη διακοπή, έτσι η πρώτη μέρα του Δεκέμβρη βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» στην Ισπανία για χειμερινή προετοιμασία!

Η ομάδα του Μίτσελ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ισπανία και σήμερα (17:00, Cosmote Sport 1) θα δώσει το πρώτο της φιλικό ενάντια στην αγγλική Χάντερσφιλντ.

Ο Ισπανός προπονητής θα έχει πιθανότατα την ευκαιρία να δει και μερικούς παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής φέτος – ή που έστω πήραν λίγο.

Κάτι τέτοιο ισχύει για τον Μαρσέλο, τον Κώστα Φορτούνη αλλά και τον Παϊτίμ Κασάμι, την ώρα που εκτός έχουν τεθεί οι Χάμες Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα. Υπενθυμίζεται δε, πως ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Χάντερσφιλντ, Άβιλα, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Ισπανία κι έτσι δεν θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει ένα ακόμη φιλικό στην Εσταπόνα, ενάντια στην Σταντάρ Λιέγης στις 04/12, ενώ αφού επιστρέψουν στην Ελλάδα θα παίξουν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (10/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ