aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣΕπιστρέφει στην Εθνική ο Τζαβέλλας – Εκτός ο Τσιμίκας

Επιστρέφει στην Εθνική ο Τζαβέλλας – Εκτός ο Τσιμίκας

Εκτός αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έμειναν οι τραυματίες, Κώστας Τσιμίκας και Κώστας Σταφυλίδης για τη φιλική αναμέτρηση με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ και τους επίσημους αγώνες με Μολδαβία και Κόσοβο στο UEFA Nations League.

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφει στην Εθνική ομάδα ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ στις κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ βρίσκονται και οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Παντελής Χατζηδιάκος, Μπάμπης Λυκογιάννης και Δημήτρης Πέλκας, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Τσιμίκας είχε υποστεί θλάση στον δικέφαλο στο ματς της Λίβερπουλ με την Λίνκολν για το Λιγκ Καπ Αγγλίας και ο Κώστας Σταφυλίδης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο του την προηγούμενη εβδομάδα.

Για ακόμη μία φορά εκτός αποστολής έμειναν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κώστας Μανωλάς, ενώ όπως αναμενόταν δεν κλήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας από τον Ολλανδό τεχνικό.

Αναλυτικά, οι επιλογές του Τζον Φαν’τ Σιπ για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Αυστρία (φιλικό) στις 7 Οκτωβρίου στο Κλάγκενφουρτ, τη Μολδαβία στις 11 Οκτωβρίου και το Κόσοβο στις 14 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο για το UEFA Nations League.

Οι 26 διεθνείς που θα συγκροτήσουν την αποστολή της «γαλανόλευκης» είναι οι:

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης και Παυλίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ