aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπίσκεψη με νόημα του Μαρινάκη στο Ρέντη!

Επίσκεψη με νόημα του Μαρινάκη στο Ρέντη!

Στο προπονητήριο του Ρέντη έδωσε το «παρών» σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας για να ενημερωθεί (και ελέγξει) τις αλλαγές που έγιναν στους χώρους για την πρώτη ομάδα αλλά και τα τμήματα των ακαδημιών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει συνομιλήσει με στελέχη του αγωνιστικούς τμήματος, ωστόσο, όπως και να έχει η στιγμή της επίσκεψή του στο προπονητήριο δεν παύει να αποτελεί και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους. Δηλαδή, μία ημέρα πριν το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ και γενικότερα για ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος καθώς έχει χαθεί η τρίτη θέση.

Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων έχει επιλέξει να δώσει το «παρών» σε αντίστοιχες στιγμές στο προπονητήριο, έστω κι αν δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες. Ωστόσο είχε φροντίσει να περάσει ένα μήνυμα συγκέντρωσης και αγωνιστικότητας προς τους παίκτες για να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ