aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπίσημο: Ξανά στην ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος!

Επίσημο: Ξανά στην ΑΕΚ ο Νίκος Λυμπερόπουλος!

Η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η «Ένωση», λοιπόν, μέσω Twitter, αρχικά και στη συνέχεια με επίσημη ανακοίνωση, έκανε γνωστό πως ο «Λύμπε» αναλαμβάνει ξανά χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, στην τέταρτη θητεία του στους «κιτρινόμαυρους»!

Λίγο νωρίτερα, το πρωί της Παρασκευής, ο παλαίμαχος επιθετικός είχε περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και «σφραγίστηκε» η επιστροφή του. O Λυμπερόπουλος θα είναι ο άνθρωπος του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ομάδα, έχοντας, ουσιαστικά, τις αρμοδιότητες των Μπάγεβιτς και Μαϊστόροβιτς.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα αναλαμβάνοντας και πάλι το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια εύχεται στον Νίκο Λυμπερόπουλο καλή επιτυχία στα καθήκοντά του για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει γεννηθεί στις 4 Αυγούστου 1975 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Εράνη Φιλιατρών και αγωνίστηκε σε Καλαμάτα, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Αιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2012 φορώντας για δεύτερη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας του 2011.

Αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League και κορυφαίος Ελληνας ποδοσφαιριστής της περιόδου 2006-07. Εχει αγωνιστεί 76 φορές (13 γκολ) με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας με την οποία συμμετείχε στην τελική φάση του Euro 2008 και του Euro 2012. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπήρξε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και στο ξεκίνημα της νέας προσπάθειας της ομάδας το καλοκαίρι του 2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ