aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπίσημη διαμαρτυρία της Μπάγερν στην UEFA για τα γεγονότα στου Ρέντη

Επίσημη διαμαρτυρία της Μπάγερν στην UEFA για τα γεγονότα στου Ρέντη

Επίσημη μορφή πήρε η αντίδραση της Μπάγερν για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν από κουκουλοφόρους που διέκοψαν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την Youth League.

Οι Βαυαροί κατέθεσαν επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για την επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον τριών ατόμων και τη διακοπή της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων νέων των δύο συλλόγων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των πρωταθλητών Γερμανίας, η διαμαρτυρία κατατέθηκε στην αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, η οποία θα αρχίσει έρευνα για το περιστατικό. Η Μπάγερν αναφέρει ακόμη ότι τρεις φίλαθλοί της χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήραν εξιτήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγή της UEFA, την οποία επικαλείται το γερμανικό αθλητικό πρακτορείο ειδήσεων SID, επισήμανε ότι οι όποιες ποινές επιβληθούν θα αφορούν μόνο την U19 του Ολυμπιακού και όχι την πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ