aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επισφαλής η θέση του Ερέρα

Η νέα ήττα του Άρη φόρτωσε, όπως είναι αναμενόμενο, με περισσότερο προβληματισμό τους ανθρώπους του συλλόγου.

Οι «κίτρινοι» έφυγαν με… άδεια χέρια και από την αναμέτρηση (0-1) με τον Ολυμπιακό και πρόκειται για το τέταρτο σερί ματς (1-0 από Πανιώνιο, 2-1 εντός από ΠΑΟΚ και 4-0 εκτός από ΑΕΚ) πρωταθλήματος που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά και για την πέμπτη συνολικά ήττα σε εννέα αγωνιστικές. Διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν επέστρεψε για να έχει ρόλο… κομπάρσου και πλέον μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχει αρχίσει να χάνει σημαντικό έδαφος και βρίσκεται στην έβδομη θέση με συγκομιδή 12 βαθμών.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, Θοδωρή Καρυπίδη, με τον αθλητικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Σε αυτήν τη συνάντηση φάνηκε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός, αλλά δεν πρόκειται να παρθούν αποφάσεις εν θερμώ. Ωστόσο, η θέση του τεχνικού της ομάδας, Πάκο Ερέρα, κρίνεται ως επισφαλής όπως μετέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ