aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιμένει ο Καρεμπέ για Γκαρντ! Τον κρατάει για το καλοκαίρι

Επιμένει ο Καρεμπέ για Γκαρντ! Τον κρατάει για το καλοκαίρι

Ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε και επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας τεχνικός στην τρίτη του επιστροφή στους «ερυθρόλευκους» εμφανίστηκε διψασμένος και σκοπεύει να φέρει τους πρωταθλητές ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ολυμπιακός ήταν σε επαφές με τον Γάλλους, Ρεμί Γκαρντ και Φιλίπ Μοντανιέ, ωστόσο αμφότεροι αρνήθηκαν να αναλάβουν τους «ερυθρόλευκους» αυτή την περιόδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η πρόσληψη του Τάκη Λεμονή δεν σημαίνει πως κλείνει οριστικά η πόρτα για τον Γκαρντ, με την «Mercato365» να αναφέρει πως «δεν σημαίνει απαραίτητα πως έκλεισε η πόρτα που φέρνει τον Ρεμί Γκαρντ στον Πειραιά», λέγοντας επίσης πως ο Έλληνας τεχνικός είναι προσωρινή λύση.

Το δημοσίευμα καταλήγοντας αναφέρει πως «ο Γάλλος τεχνικός βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και παραμένει προτεραιότητα για τους δύο Γάλλους που βρίσκονται στο τιμ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο και Κριστιάν Καρεμπέ», ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου αναφέρουν πως το θέμα του προπονητή θα εξεταστεί ξανά στο τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ