aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιμένει για Σολδάνο ο Ολυμπιακός

Συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο, για τον οποίο έχει μπει στο παιχνίδι και η Γουέστ Μπρομ.

Στο προσκήνιο για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Αργεντινός άσος της Ουνιόν, Φράνκο Σολδάνο, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη, με την ομάδα του Σάντα Φε να ζητάει τουλάχιστον 3 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο Ολυμπιακός πάντως επιμένει για τον Σολδάνο και συνεχίζει τις επαφές του με την Ουνιόν προκειμένου να βρουν τη «χρυσή τομή», ενώ την ίδια ώρα ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ευρώπη.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Σολδάνο. Εκτός από ομάδες της Αργεντινής, οι οποίες δεν έχουν πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσουν, στο παιχνίδι έχει μπει και η Γουέστ Μπρομ.

Η αγγλική ομάδα έχει τον 24χρονο Αργεντινό στη μεταγραφική λίστα για τους επιθετικούς, ωστόσο δεν βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ