aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπικίνδυνη «στροφή» για το «πράσινο» τρένο

Επικίνδυνη «στροφή» για το «πράσινο» τρένο

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη μεσοβδόμαδη επικράτηση επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, με σκόρερ τον Μακέντα που αναμένεται να ξεκινήσει και σήμερα ως βασικός απέναντι στους Αρκάδες.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα με δυναμική και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν λένε… την αλήθεια όσον αφορά την αγωνιστική του εικόνα. Για αυτό ο Γιώργος Δώνης έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του στη σημερινή αναμέτρηση, ώστε το «τριφύλλι» να φύγει με ένα σημαντικό «διπλό» από την Τρίπολη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει με 3-4-3 τους «πράσινους». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Πούγγουρα, Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη. Στα πλάγια θα είναι ο Κουλιμπαλί με τον Ινσούα και στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Κουρμπέλης με τον Δώνη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης και ο Μακέντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ