aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έπιασε τον Απόλλωνα η Κέρκυρα

Νικών συνέχεια για την Κέρκυρα, η οποία πανηγύρισε το δεύτερο της τρίποντο στο Ηράκλειο και ισοβαθμεί πλέον, στην δεύτερη θέση μαζί με τον Απόλλωνα Λάρισας.Στα του ματς η Κέρκυρα ήταν αυτή, η οποία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχει γίνει απειλητική για την εστία του Κασμερίδη.

Όλα αυτά μέχρι το 26΄, όταν το σουτ του Κρητικού για λογαριασμό των Φαιάκων σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Κασμερίδη. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 24΄, ο Αγγελούδης των Κρητικών βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη, ο τελευταίος όμως τον πρόλαβε προτού γίνει επικίνδυνος για την εστία του.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τους Επτανήσιους να επιζητούν το γκολ. Αυτό ήρθε στο 64΄, όταν μετά από σέντρα του Μότα, ο Τουράμ με κεφαλιά έλυσε τον γόρδιο δεσμό κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 0-1. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κονέ με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι, πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη ενός ακόμα γκολ, που θα τους έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας στο σκορ. Αυτό ήρθε στο 79΄, όταν ο Βίλα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κούρου έκανε το 0-2. Στο 89΄ η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο 0-3, το σουτ όμως του Λινάρδου αποκρούστηκε από τον Κασμερίδη, με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ