aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έπιασε… πάγο ο Παναθηναϊκός!

Έπιασε… πάγο ο Παναθηναϊκός στη Λαμία! Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στον χιονισμένο αγωνιστικό χώρο και έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να τους… ξεχαρβαλώσει (4-1).

Κάπως έτσι, το έργο του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας γίνεται πάρα πολύ δύσκολη καθώς κυνηγάει καθαρή νίκη με 3-0 ή με διαφορά περισσοτέρων των τριών τερμάτων (σσ. εφόσον δεχθεί γκολ)! Υπό αντίξοες συνθήκες διεξήχθη η αναμέτρηση! Και οι δύο ομάδες τα βρήκαν… σκούρα καθώς υπήρξε ισχυρή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και με φουλ χιόνι, κάτι που δεν βοηθούσε στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Πίτι στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που έγραψαν το 2-0 με τον Παντελιάδη στο 42’. Κατάφεραν δε να σκοράρουν και τρίτη φορά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ξανά με τον Πίτι (45’+1’). Στο 54’ ο Κουρμπέλης σκόραρε αλλά το γκολ του δεν μέτρησε λανθασμένα για οφσάιντ, με τον Μολίνς στο 82’ να μειώνει το σκορ με φοβερή λόμπα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90’ ο Μπλάζιτς με ωραία ατομική προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ