aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπέστρεψε στις προπονήσεις ο Διούδης!

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Διούδης!

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Σωκράτης Διούδης, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή τερματοφύλακα να συμμετέχει κανονικά στο σημερινό (25/11) πρόγραμμα!

Ο Διούδης αναμένεται να προβεί σε κάποιες επιπλέον εξετάσεις εντός των επόμενων ημερών, προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως το κατά πόσο θα μπορέσει να δώσει το παρών για το «τριφύλλι» στο ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Άρη…

Παράλληλα, επέστρεψε από το Ισραήλ, όπου και είχε μεταβεί για να εξεταστεί από τον γιατρό του ο Όμρι Άλτμαν που γυμνάστηκε κανονικά. Αντιθέτως, οι Αντονι Μουνιέ και Ουσμάν Κουλιμπαλί συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης από τους τραυματισμούς τους.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, αυτοί χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έκαναν αποφόρτιση και αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς φυσικής κατάστασης, με χρήση και μπάλας.

Ο Γιώργος Δώνης έχει χορηγήσει ρεπό στους παίκτες των «πράσινων» για τη Δευτέρα (26/11), με την επιστροφή στις προπονήσεις να γίνεται μεθαύριο στο Κορωπί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ